Jobba inom anestesi och operation

Glad operationspersonal i operationssal.

Vilka är vi?

Anestesi och operation är ett stort verksamhetsområde (som även innefattar intensivvård) som arbetar med olika former av kirurgi och pre-och postoperativ vård. Vår medarbetargrupp består av grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor inom anestesi och operationssjukvård, undersköterskor och specialistundersköterskor samt specialistläkare. Som universitetssjukhus har vi förutom sjukvård, ett stort ansvar i utbildning och forskning för utveckling och kompetensspridning inom och utanför regionen.

Går du och funderar på hur ditt arbetsliv skulle kunna utvecklas och berikas? Vi träffar dig gärna och presenterar våra verksamheter. Om du vill vara med en dag och känna av miljön och verksamheten, hör av dig!

Ansök om studielön

Är du sjuksköterska och intresserad av att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska? Då har du möjlighet att göra det med studielön! Akademiska sjukhuset erbjuder studielön inom flera inriktningar.

 Läs mer om studielön här

"Att bli operationssjuksköterska är det bästa professionella beslut jag tagit"

Inte från Uppsala? Vi hjälper dig med bostadsbidrag!

Bor du utanför Uppsala men vill jobba här? Vi vet hur svårt det kan vara med bostad och vill därför erbjuda dig som utomlänsboende ett bostadsbidrag under de sex första månaderna om din månadskostnad överskrider 7000 kronor. 

Vi bidrar även med ett UL-busskort under sex månader alternativt ett cykelpaket där cykel, hjälm och bygellås ingår.

Sök jobb hos oss

Skulle du vilja arbeta inom anestesi och operation eller vill du skicka in en intresseanmälan?

Vid frågor kontakta gärna

Jeannette Dahl, avdelningschef
anne.jeanette.dahl@akademiska.se
018-617 30 40