Friskhuset

 Välkommen till Friskhuset - mer än ett gym!

Alla medarbetare inom Region Uppsala har tillgång till Friskhusets gym, gruppträning, fysioterapi, ergonomi, personlig träning, föreläsningar, massage och förflyttningsutbildning. 

På Friskhuset kan du träna i vårt 240 kvadratmeter stora gym och vi erbjuder ca 14 gruppträningspass i veckan, måndag – fredag. Jobbar eller bor du i Enköping har du möjlighet att träna på Hälsolyftet som ligger på Lasarettet i Enköping.

Hos våra fysioterapeuter får du få en individuell konsultation för olika typer av besvär. Du kan också gå någon av de kurser som hålls på olika teman, bland annat huvudvärk, artros och smärta i nacke och axel.

Vi erbjuder också kurser på olika teman såsom mindfulness, stresshantering och yoga. Kursen ”Kom igång och träna” ger dig verktyg för att komma igång med din träning!

Vi kommer gärna ut till arbetsplatser för att genomföra fristående föreläsningar och kurser eller för att medverka som en del av en planeringsdag.

Målet för oss som jobbar på Friskhuset är att vårt utbud och våra tjänster ger stärkt fysisk- och psykisk hälsa. Vi arbetar för en hållbar och varaktig beteendeförändring inom de tjänsteområden vi erbjuder.

Boka våra tjänster på webben:

Du bokar gruppträningspass, fysioterapeut, massage, kurser och PT på vår webbokning
https://friskhusetuppsala.brponline.se/.

Prislista träningskort 2022

3 månader: 350 kr.
6 månader: 700 kr.
12 månader: 1400 kr. 

Ovanstående priser gäller för samtliga anställda inom Region Uppsala, pensionärer med senaste anställning inom regionen och för studenter som har praktik eller arbetsplatsförlagda studier på sjukhuset.