Poddar

Våra poddar

Poddarna finns till för dig som patient, närstående eller personal som vill ta del av berättelser som på olika vis anknyter till vården som bedrivs på Akademiska sjukhuset.

Sommar på Akademiska

Sommar på Akademiska puff.png

Upplev livet på Akademiska sjukhuset. I vår sommarpodd delar medarbetare från olika verksamheter sina personliga berättelser: Om att befinna sig i händelsernas centrum och i forskningens framkant. Hur det är att hantera det svåra och det okända. Att känna sig utslagen och att hämta kraft igen. Året runt, i vått och torrt, gör vi som jobbar på Akademiska livet bättre. Tillsammans formar vi framtidens vård och gör det omöjliga möjligt.

 Lyssna på podden

Intensivvårdspodden

Poddbild.jpg

Intensivvårdspodden finns till för att ge patienter större möjlighet att ta del av viktig information som kan ge stöd och råd efter att de blivit behandlade på en intensivvårdsavdelning. Det är vanligt att intensivvårdspatienter har frågor kring vad som hände under den tid de blivit vårdade då de antingen varit medvetslösa eller nedsövda under vårdtiden.

 Lyssna på podden

En podd om cancer

NyBildPodd.jpg

En podd om cancer riktar sig till dig som lever med cancer, som drabbad eller anhörig. I podden möts patienter och experter och delar med sig av sin erfarenhet och kunskap för att ge stöd, tips och råd. 

 Lyssna på podden