Vårdförbundets blockad påverkar vården

Läs hur det kan påverka dig

Presskontakt och kommunikations­frågor

Presskontakt och kommunikations­frågor

Presskontakt och mediefrågor

Elisabeth Tysk
Presschef, ansvarig för medierelaterade frågor

018-611 96 11
070-622 24 21

Akademiska sjukhuset har inte pressjour utanför kontorstid. Vid förfrågningar om presskommunikéer vid olycksfall kvällar och helger kan chefsläkare i beredskap kontaktas via växeln 018-611 00 00.

Kommunikations­avdelningen

Region Uppsalas ledningskontors kommunikationsavdelning ansvarar för presskontakter och media samt sjukhusets externa och interna kommunikationskanaler. Kommunikationsavdelningens uppdrag är att stötta sjukhusets ledning och verksamheter så att vi är kommunikativa inom alla områden. Vi planerar och genomför både strategiska och operativa kommunikationsaktiviteter riktade till sjukhusets olika målgrupper.

Några av de kanaler vi ansvarar för är personaltidningen Ronden, intranätet, Akademiska sjukhusets externa webbsida, sociala medier.

Personaltidningen Ronden

Ronden utkommer med fyra nummer per år och är Akademiska sjukhusets personaltidning sedan 1960. Ronden skickas hem till alla anställda och trycks i cirka 8 500 exemplar.

Här kan du läsa Ronden digitalt

Akademiska sjukhuset i sociala medier

Sjukhusets officiella sida på Facebook: Följ Akademiska sjukhusets nyheter och ställ gärna frågor. Akademiska sjukhusets kommunikationsavdelning ansvarar för sidan som bevakas under kontorstid.

Instagram 

Följ vår medarbetardagbok på Instagram. Vi heter @akademiskasjukhuset.

LinkedIn

Twitter

Akademiska sjukhuset twittrar under @akademiska_nytt