Väx in i rollen

"EN STRESSAD KOLLEGA KANSKE INTE ALLTID HAR TID. MEN MIN HANDLEDARE HAR DET."

- Sara, sjuksköterska med handledaren Concy

LÄS OM HUR DU KAN VÄXA IN I ROLLEN

Väx in i rollen som sjuksköterska

Att vara sjuksköterska innefattar många olika roller och på ett stort sjukhus är ingen dag den andra lik. Som nyexad kommer du hamna i situationer du aldrig hade kunnat förbereda dig på under utbildningen. På Akademiska sjukhuset får du det stöd som du behöver för att du ska kunna växa in i rollen.

Hitta ditt nya jobb här!

Vi har lediga tjänster inom flera olika verksamheter på sjukhuset.
Skriv in "sjuksköterska" i sökfältet så ser du alla.

3 anledningar att välja Akademiska som nyexad sjuksköterska

Möt några av oss

Vad är viktigt för dig när du väljer jobb?

Som nyutexaminerad kan steget mellan utbildning och arbetsliv kännas stort. Därför får du som nyutexaminerad på Akademiska gå ett kliniskt utvecklingsår (KUÅ), där du får vässa dina kliniska färdigheter, nätverka med andra nyutexade och ha reflektionstid tillsammans med erfarna sjuksköterskor. Hos oss får du en introduktion som gör steget mellan utbildning och yrkesliv känns mindre. Hos oss får du tid att växa in i rollen.

Om oss

På Akademiska sjukhuset erbjuder vi sjukvård och omvårdnad av högsta kvalitet med ett starkt engagemang. Här finns en unik kunskap och den mest avancerade vården som finns att tillgå. Med 8 600 anställda, 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges största universitets- och forskningssjukhus.

Varje år söker över 700 000 människor vård hos oss. Då har vi inte räknat in anhöriga eller de som kommer hit av andra skäl. Vår vardag handlar om dessa människor – människor som lägger sina liv i våra händer. Det är ett enormt ansvar och vi är stolta över den vård vi ger dem. Tillsammans gör vi livsviktig skillnad.

 Arbeta hos oss