Vill du arbeta på intensivvårdsavdelningen för nyfödda?

Vårdpersonal förflyttar nyfött barn.

Vi tycker att vi har världens bästa jobb. Varmt välkommen till oss!

Intensivvårdsavdelningen för nyfödda, 95F, är ett center för högspecialiserad intensivvård inklusive nyföddhetskirurgi för hela Uppsala-Örebroregionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Avdelningen har även familjerum för Intermediärvård. Vi arbetar med familjecentrerad vård i team runt det sjuka barnet och dess familj. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn.

Filmer

Jobba på intensivvårdsavdelningen för nyfödda

Jobba på intensivvårdsavdelningen för nyfödda

Välkommen att jobba med de allra minsta. Här gör du skillnad!

De allra minsta

Nima berättar

De allra minsta

Pyrola berättar

Att göra skillnad

Pyrola berättar

Om intensivvårdsavdelningen för nyfödda

Intensivvårdsavdelningen för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive nyföddhetskirurgi) för hela Uppsala-Örebroregionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn.

Avdelningen ansvarar även för sjukvården av de Uppsalabarn som har ett ökat behov av stöd, omvårdnad och sjukvård i samband med födseln. Intensivvårdsavdelningen för nyfödda har 10-12 vårdplatser för Intensivvård och 10 vårdplatser för Intermediärvård.

Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn

 Läs mer på vår webbsida

Kontakta oss

Är du intresserad? Kontakta oss!

Jacoba Wennergren
Avdelningschef
018 617 41 30