Arbeta hos oss inom vårdadministrativ service

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa?

Det kan du få hos oss. Vi är ett specialistsjukhus och är en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Våra lediga tjänster

Alla VAS tjänster är kopplade till samma annons. Där anger du vilka tjänster eller områden du är intresserad av och behöver därför bara skicka in en ansökan. 

Område 1A: Medicinsk sekreterare till öppenvårdsenheten för hjärtsvikt, 80%

Öppenvårdsenheten för hjärtsvikt är en nystartad enhet inom verksamhetsområdet för akutsjukvård och internmedicin. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i en härlig mix. Vi är i dagsläget tre medicinska sekreterare som arbetar med både sluten- och öppenvård inom sektionen för internmedicin. Vår roll i vårdteamet är självklar och vi har ett tätt samarbete.  

Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt team, du som vill arbeta i vår verksamhet där ditt huvuduppdrag är ansvar för vår tidbok och kalla in patienter för besök, samt sedvanlig tillhörande administration.

Område 1 C: Medicinsk sekreterare till reumatologmottagning, 100 %

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare till en tjänst på reumatologmottagningen med huvuduppdrag att boka och kalla patienter. Du kommer att arbeta tätt med vårdpersonalen på mottagningen som är en stabil grupp med lång erfarenhet inom reumatologi. Reumatologmottagningen är en verksamhet med stor utvecklingsvilja och ser gärna att det är medarbetarna som kommer med innovationer och utvecklar verksamheten framåt.  

I ditt uppdrag ingår att lägga mottagningsschema i Cosmic, både för läkarbesök och telefontider. Kalla patienter för nybesök, återbesök och telefontider.   

Område 1B: Medicinsk sekreterare till sektionen för onkologisk endokrinologi, 100 %

Sektionen för onkologisk endokrinologi har både öppen- och slutenvårdsverksamhet. Här utreds och behandlas patienter med endokrina tumörer. Som medicinsk sekreterare är du en viktig del i arbetsteamet och har en betydelsefull roll i verksamheten.

Som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande. Du ansvarar för de dagliga och löpande administrativa uppgifterna såsom diktatutskrifter, fakturering, remisshantering med mera. Sektionen för onkologisk endokrinologi tar även emot patienter från utlandet, därför ser vi gärna att du som söker har goda kunskaper i det engelska språket. Välkommen med din ansökan!

Område 1C: Medicinsk sekreterare till reumatologen, 100 %

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och har en passion för att skriva journaler. På reumatologen skriver du både öppen- och slutenvård samt dagjournaler. Vi söker dig som trots hög arbetsbelastning, med glädje och energi har förmågan att fokusera och vara effektiv i ditt arbete. Jobbet innebär arbete med diagnoskodning, göra bokningsunderlag, registrera avancerade telefonbesök samt ansvara för bevakningslistor. Du kommer också så småningom även att handleda studenter.
Vi ser fram emot din ansökan!

Område 2B: Medicinsk sekreterare till ortopedi 100 %

Inom område 2B servar vi verksamhetsområdet ortopedi och handkirurgi. Nu söker vi medicinska sekreterare till sektioner inom ortopedi. Om du vill ha variation, är flexibel, gillar utveckling och kvalitet tror vi att du kommer att trivas hos oss. Arbetsuppgifterna består av journaldokumentation, bokningsunderlag, remisshantering, tidboksadministration, kalla och boka patienter, patientkontakt via telefon, bevakning av väntelistor, hantering av besökslistor och faktureringsöversikt och diagnoskodning.

Område 2C: Medicinsk sekreterare neurokirurgi, 100 %

Som medicinsk sekreterare i neurokirurggruppen har du varierande arbetsuppgifter, du är en viktig del i ett team där dagarna är allt annat än långtråkiga. Vi tror att du som söker är positiv, driven, lösningsorienterad, flexibel och noggrann.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat journalskrivning, remisshantering, diagnoskodning, boka/kalla patienter samt telefonservice. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst och ett vikariat.

Område 2C: Neurologmottagning, 100 %

Sekreterargruppen på neurologmottagningen är en grupp i förändring. Teamet står inför en nystart och vi behöver fler kollegor. Är du en medicinsk sekreterare som uppskattar ett högt tempo samt variation av arbetsuppgifter? Känner du dig dessutom lockad av att tillhöra en grupp som befinner sig i en fas av förbättringsarbete? Sök i så fall till oss!

I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation, diagnoskodning, remiss- och posthantering, tidboksarbete, boka och kalla patienter, telefonservice med mera. Vi söker två medicinska sekreterare där vi erbjuder en tillsvidaretjänst och ett graviditetsvikariat.

Område 2C: Medicinsk sekreterare till ögonsjukdomar, 100 %

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vi tror framförallt att du älskar att skriva journaler. I arbetsuppgifterna ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare såsom journaldokumentation med tillhörande registreringar och planeringar. Varmt välkommen med din ansökan. Tjänsten är ett graviditetsvikariat.

Område 3B: medicinsk sekreterare till barn- och ungdomspsykiatrin, 100 %

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård på Märstagatan.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att boka patienter och lokaler, bevakningar, diktatutskrifter, receptionsarbete, telefonservice, av- och ombokningar, remisshantering, tidboksadministration samt mycket mer.

Du kommer att ha ett nära samarbete med både avdelningschefer och läkare och behandlare och givetvis patienter och anhöriga.

Vi söker dig som är självgående, flexibel och strukturerad och som tycker om varierande arbetsuppgifter.

Du kommer att ha ett arbete där du får ta eget ansvar men samtidigt arbeta i ett team med medicinska sekreterare där ni tillsammans kommer på nya förbättringar och lösningar. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Område 3C: Medicinsk sekreterare till reproduktionscentrum, 100 %

Som medicinsk sekreterare på Reproduktionscentrum kommer du att få ett roligt och mycket varierande arbete med daglig patientkontakt. Du sitter på kvinnosjukvården, plan 5, mitt i verksamheten och arbetar tillsammans med en kollega samt vård och labbpersonal. I arbetsuppgifterna ingår tidboksadministration, kalla- och boka patienter, remiss- och posthantering, telefonservice, journaldokumentation, kassahantering med mera. Vi tror att du som söker dig till oss uppskattar variation, hittar lösningar och är inte främmande för att hjälpa till där det behövs. Tjänsten är ett graviditetsvikariat.

Område 3C: Medicinsk sekreterare till gynekologiska specialistmottagningarna, 100 % 

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Gynteamet består av nio medicinska sekreterare, varav sju blir dina närmaste kollegor i det dagliga arbetet. 

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av journaldokumentation, bevakningslistor och posthantering. Här finns goda möjligheter till vidare utveckling framöver. Inom teamet fördelar vi arbetet i olika ansvarsområden men hjälper varandra vid behov.

 Klicka här för att komma till annonsen

Vill du jobba extra?

Se filmen om hur det är att arbeta som medicinsk sekreterare

Kontakta oss

Caroline Eriksson Berlin
Vårdadministrativ chef
073-866 51 64, 018-611 13 97

Karin Söderlund
HR-partner
018-611 61 31
karin.soderlund@akademiska.se

Postadress:
Akademiska sjukhuset
HR-avdelningen
751 85 Uppsala