Arbeta hos oss inom vårdadministrativ service

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa?

Det kan du få hos oss. Vi är ett specialistsjukhus och är en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Våra lediga tjänster

Alla VAS tjänster är kopplade till samma annons. Där anger du vilka tjänster eller områden du är intresserad av och behöver därför bara skicka in en ansökan. 

VAS 2: Överviktsmottagningen, medicinsk sekreterare 100 %

Vi söker en medicinsk sekreterare till överviktsmottagningen. Här kommer du till en trevlig verksamhet med bra gemenskap, där du sitter mitt i verksamheten. Tjänsten innebär journaldokumentation,  att göra bokningsunderlag för läkarbesök, sköterskebesök, dietister och kuratorer. Registrera in remisser samt posthantering. I tjänsten ingår även att skriva åt endokrin-och diabetesmottagningen när det behövs.  

VAS 5: Medicinsk sekreterare till obstetriken (specialistmödravård, förlossning, BB-avd), 100% 

Obstetrikteamet består av sex medicinska sekreterare, som tillsammans ansvarar för öppen- och slutenvården inom obstetriken. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av: journaldokumentation, bevakningslistor, posthantering, tidboksadministration, boka och kalla patienter. Arbetet innebär även patientkontakt, både personlig och via telefon. Vi är ett team som jobbar nära vararandra och tillsammans med vårdpersonal och patienter.

VAS 6: Medicinsk sekreterare till ortopedi 100 %

Inom VAS 6 servar vi verksamhetsområdet ortopedi och handkirurgi. Nu söker vi medicinska sekreterare till sektioner inom ortopedi. Om du vill ha variation, är flexibel, gillar utveckling och kvalitet tror vi att du kommer att trivas hos oss. Arbetsuppgifterna består av journaldokumentation, bokningsunderlag, remisshantering, tidboksadministration, kalla och boka patienter, patientkontakt via telefon, bevakning av väntelistor, hantering av besökslistor och faktureringsöversikt, DRG-gruppering.

VAS 7: Medicinsk sekreterare blod- och tumörsjukdomar och reumatologi, tre tjänster

Vill du vara en del i vårt team av medicinska sekreterare som flyttar till den helt nya vårdbyggnaden ingång 100/101? Vi söker medicinska sekreterare med placering inom verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar och verksamhetsområde reumatologi.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av tidboksadministration och boka- och kalla patienter, telefonservice, deltagande i rondarbete, viss journaldokumentation, bevakningslistor, posthantering. Inom teamet fördelar vi arbetet i olika ansvarsområden men hjälper varandra vid behov.

VAS 9: Neurologmottagning, 100 %

Som medicinsk sekreterare på neurologmottagningen kommer du att ingå i en arbetsgrupp med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att sitta i hjärtat av verksamheten belägen på bottenvåningen vid ingång 70.  

I neurologsekreterarnas gemensamma uppgifter ingår bland annat schemaläggning, tidsbokning, bevakning av väntelistor, remiss- och posthantering, telefonservice, hantering av besökslistor och faktureringsöversikt, arbete i vårdprocessöversikten, diagnosklassificering, registrering av besökskostnader, planeringar och bokningsunderlag till både öppen- och slutenvård. Utöver allt detta är självklart journaldokumentation en viktig arbetsuppgift. 

Vi tror att du som söker dig till oss trivs med att jobba i ett högt tempo med ibland snabba vändningar. Du har förmågan att se lösningar istället för problem och är inte främmande för att skriva öppenvård såväl som slutenvård. Du uppskattar variation i arbetet, är flexibel och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vill du söka någon av våra lediga tjänster? 

 Ange i annonsen vilket eller vilka områden du är intresserad av. 

 Klicka här för att komma till annonsen

Se filmen om hur det är att arbeta som medicinsk sekreterare

Kontakta oss

Monica Truedsson
Enhetschef
0706115281, 018-6115739

Karin Söderlund
HR-partner
018-611 61 31
karin.soderlund@akademiska.se

Postadress:
Akademiska sjukhuset
HR-avdelningen
751 85 Uppsala