Arbeta hos oss inom vårdadministrativ service

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa?

Det kan du få hos oss. Vi är ett specialistsjukhus och är en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Våra lediga tjänster

Alla VAS tjänster och vikariat är kopplade till samma annons. Där anger du vilka tjänster eller områden du är intresserad av och behöver därför bara skicka in en ansökan.

VAS 1A: Medicinsk sekreterare akutmottagningen, tillsvidare 100%

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning, post- och remisshantering, fakturering samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Till vårat gäng så söker vi någon som tycker om variation! Vi arbetar obekväma tider men inte nätter. Som sekreterare på akutmottagningen ingår också uppdraget som stabsekreterare när sjukhusledningen beslutar att sjukhuset går upp i stabsläge.

VAS 1C: Medicinsk sekreterare till mag-tarm-avdelning 100B2 och dagsjukvård, tillsvidare 80%

Med ansvar för öppen- och slutenvård inom mag-tarm (gastroenterologi) kommer ditt uppdrag främst bestå av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning och efterföljande registreringar, remisshantering, fakturering samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi har ett nära samarbete med verksamheten. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket kan innebära att stötta andra områden inom enhet 1C.

VAS 2A: Medicinsk sekreterare till slutenvård kirurgi

Vi söker en medicinsk sekreterare till slutenvårdsteamet på kirurgen. En av våra medarbetarna har gått vidare till ett nytt uppdrag inom VAS. Du kommer att jobba i ett team på fyra personer, där var och en har sitt ansvarsområde. Förutom diktatlistan har du ansvar för att alla kontakter och diagnoser är rätt registrerade. Du kommer att jobba i nära samarbete med kollegor, läkare och avdelningssekreterare. Vid årsskiftet flyttar teamet in i nya lokaler i Skeppet. Välkommen med din ansökan!

VAS 2B: Medicinsk sekreterare till öron- näsa- halssjukdomar, 100% tillsvidaretjänst

Arbetsuppgifter: Administrativa uppgifter såsom diktatutskrifter med efterföljande registreringar inom både öppen- och slutenvård, remisshantering samt andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

VAS 2B: Medicinsk sekreterare till plastik- och käkkirurgi, 100% tillsvidaretjänst

Arbetsuppgifter: Administrativa uppgifter såsom diktatutskrifter med efterföljande registreringar inom både öppen- och slutenvård, remisshantering samt andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

VAS 2C: Medicinsk sekreterare till klinisk neurofysiologi och neurologi, tillsvidareanställning 100 %

Vi erbjuder en delad tjänst inom klinisk neurofysiologi och neurologi. Du kommer arbeta som medicinsk sekreterare med delat uppdrag. Tjänsten innebär arbete i två olika journalsystem och erbjuder varierande arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av journaldokumentation med tillhörande registreringar och planeringar, diagnoskodning, remiss- och posthantering. Inom området klinisk neurofysiologi dokumenterar du remissvar i vårt remiss- och svarssystem och utför andra administrativa uppgifter såsom bland annat fakturering, rondförberedelser, statistik och beställningar. Teamet består av tre sekreterare och vi har ett nära samarbete med verksamheten inom klinisk neurofysiologi.

VAS 3B: Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomspsykiatrin, tillsvidareanställning 100%

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bl a av diktatutskrifter med efterföljande registreringar, remisshantering , tidboksadministration, kalla och boka, receptionsarbete samt andra sedvanliga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Vi har ett nära samarbete med verksamheten. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket innebär att stötta andra områden inom område 3B men även område 3 och hela VAS.

Tjänsten är med placering i barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård på Märstagatan.

VAS 3B: Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomspsykiatrin, tillsvidareanställning 100%

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av receptionsarbete med tillhörande ekonomiska registreringar, remiss- och posthantering samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter.  Det kommer också att finnas möjlighet till journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning.

Vi har ett nära samarbete med verksamheten. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket innebär att stötta andra områden inom område 3B men även område 3 och hela VAS.

Tjänsten är med placering i barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård på Märstagatan.

VAS 3C: Medicinsk sekreterare till gynekologiska specialistmottagningen, tillsvidare 100%

Dina arbetsuppgifter består av journaldokumentation, remiss- och posthantering, receptionsarbete, tidboksadministration och boka- och kalla patienter samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, det kan även innebära att stötta andra områden inom kvinnosjukvården. Vi har ett nära samarbete med verksamheten.

VAS 3C: Medicinsk sekreterare till klinisk genetik, tillsvidare 100%

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av journaldokumentation med diagnoskodning och efterföljande registreringar, remiss- och posthantering, tidboksadministration, boka- och kalla patienter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du sitter i och vi har ett nära samarbete med verksamheten.

VAS 3C: Medicinsk sekreterare till obstetrikteamet, vikariat 100% under perioden 2021-02-01—2022-09-30

Med ansvar för öppen- och slutenvård inom obstetriken består ditt uppdrag av journaldokumentation, remiss- och posthantering, receptionsarbete, tidboksadministration och boka- och kalla patienter samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi har ett nära samarbete med verksamheten. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, det kan även innebära att stötta andra områden inom kvinnosjukvården.

VAS 3D: Medicinsk sekreterare till barnavdelningen för neurologi 95 B, vikariat 6 månader, 100%

Med ansvar för öppen- och slutenvård inom barnneurologi kommer ditt uppdrag främst bestå främst bestå av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning, remiss- och posthantering samt efterföljande registreringar, fakturering samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi är fyra sekreterare inom teamet barnneurologi, -habilitering och -rehabiliteringsmedicin och hjälper varandra vid behov. Vi har ett nära samarbete med verksamheten och med barnsjukhusets övriga enheter, samt övriga enheter inom Akademiska sjukhuset, främst neurokirurgi.  

Vill du jobba med oss?

Kontakta Caroline Eriksson Berlin, vårdadministrativ chef
caroline.eriksson.berlin@akademiska.se 

Se filmen om hur det är att arbeta som medicinsk sekreterare

Kontakta oss

Caroline Eriksson Berlin
Vårdadministrativ chef
073-866 51 64, 018-611 13 97

Karin Söderlund
HR-partner
018-611 61 31
karin.soderlund@akademiska.se

Postadress:
Akademiska sjukhuset
HR-avdelningen
751 85 Uppsala