Arbeta hos oss inom vårdadministrativ service

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa?

Det kan du få hos oss. Vi är ett specialistsjukhus och är en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Våra lediga tjänster

Alla VAS tjänster och vikariat är kopplade till samma annons. Där anger du vilka tjänster eller områden du är intresserad av och behöver därför bara skicka in en ansökan. 

VAS 1B: Medicinsk sekreterare till klinisk fysiologi, vikariat 75 %

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientkontakt i kassan med tillhörande registreringar, bokning/ombokning av undersökningar. Telefonservice, posthantering samt sedvanliga administrativa uppgifter. Vi erbjuder ett föräldravikariat till och med 2022-09-02. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

VAS 2A: Medicinsk sekreterare till kirurgmottagningen 100 %, tillsvidare

I teamet på kirurgmottagningen arbetar nio personer. Arbetsuppgifterna har stor bredd: diktatutskrifter, remisshantering, kalla/boka, schemaläggning, telefonservice, fakturering, register m.m. Vi behöver dig som tycker om att skriva diktat men att du även på sikt vill ta på dig mer arbetsuppgifter och bredda ditt arbete. Hör gärna av dig, så berättar jag mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan!

VAS 2A: Medicinsk sekreterare till transplantationsmottagningen 100 %, tillsvidare

Som sekreterare på transplantationsmottagningen har du eget ansvar för mottagningens arbete. I dina arbetsuppgifter ingår diktatutskrifter, planeringar, remisshantering, kalla/boka, fakturering, register m.m. Du sitter i verksamheten tillsammans med två kollegor som jobbar för kärlmottagningen. På sikt ingår även att skriva för kärl och täcka upp under frånvaro där, på samma sätt som kollegorna på kärl täcker upp för dig. Hör gärna av dig, så berättar jag mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan!

VAS 2B: Medicinsk sekreterare till ortopedi och handkirurgi, vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning, 100 %

Ditt uppdrag kommer främst bestå av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning och efterföljande registreringar, remisshantering, fakturering samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom öppenvård och slutenvård. Du kommer att fungera som skrivresurs inom område 2B, verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket kan innebära att stötta andra områden område 2. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande.

VAS 2B: Medicinsk sekreterare till öron- näsa- halssjukdomar, vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning, 100 %

Med ansvar för slutenvård och öppenvård kommer ditt uppdrag främst bestå av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning och efterföljande registreringar, remisshantering, fakturering samt anda vanligt förekommande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, positiv, noggrann och självständig. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket kan innebära att stötta andra områden inom område 2B. 

VAS 3B: Medicinsk sekreterare till affektiva sjukdomar, vikariat till och med 211231, 100%

Ditt uppdrag kommer främst att bestå av journaldokumentation med tillhörande diagnoskodning och efterföljande registreringar, remisshantering, fakturering samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter inom öppenvård. Du kommer att fungera som skrivresurs inom område 3B, verksamhetsområde affektiva sjukdomar. Inom teamet fördelar vi arbetet på våra dagliga styrningar, vilket kan innebära att stötta andra områden inom område 3. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande.

VAS 3C: Vikarierat gruppchef, kvinnosjukvård

Nu söker vi dig som vill vikariera som gruppchef för det tjugotal medarbetare som ger vårdadministrativ service till område 3C (kvinnosjukvården) då ordinarie gruppchef kommer att vara föräldraledig. Som gruppchef är ditt största fokus att vara tillgänglig och närvarande för dina medarbetare i vardagen. Du håller i dagliga planerings-/prioriteringsmöten, du besöker dem på deras arbetsplatser, stöttar i prioritering och problemlösning och finns till hands som bollplank och stöd. Du har också regelbunden kontakt med avdelningscheferna i vården för att säkerställa att rutiner och arbetssätt skapar god administrativ service och produktion.

Har du frågor?

Kontakta Brita Kango, vårdadministrativ chef
brita.kango@akademiska.se 

Se filmen om hur det är att arbeta som medicinsk sekreterare

Kontakta oss

Brita Kango
Vårdadministrativ chef
073-866 51 64, 018-611 13 97

Karin Söderlund
HR-partner
018-611 61 31
karin.soderlund@akademiska.se

Postadress:
Akademiska sjukhuset
HR-avdelningen
751 85 Uppsala