Vårdförbundets blockad påverkar vården

Läs hur det kan påverka dig
Tillbaka

Projektledare till enheten för vårdprocesstöd

Referensnummer AS511/2024
Sista ansökan 2024-05-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Akademiska sjukhusets vision är att vi ska vara det ledande universitetssjukhuset som skapar störst värde för patienterna. Det långsiktiga målet är att sjukhuset har de bästa resultaten i kliniska utfall som är viktiga för patienten, har en verksamhetsstyrning som säkerställer ständig förbättring och en bra och stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare. Det innebär att vi samverkar och har fokus på patienten, vi arbetar i team där patienten ingår och följer patientens hela resa genom vården. Vi strävar mot att vara en lärandestyrd organisation och att ha förmågan att ständigt bli bättre.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Du är en del i teamet på enheten för vårdprocesstöd och vårt uppdrag är att tillsammans med andra vara ett stöd i arbetet med att utveckla sjukhuset till att arbeta processorienterat och med kvalitet i fokus. I vårt arbete ligger att utveckla metodiken för processarbetet genom att skapa strukturer och arbetssätt för ett systematiskt och hållbart kvalitetsarbete. Med detta som utgångspunkt stödjer vi vårdverksamheten, utifrån behov och önskemål att praktiskt genomföra kvalitets- och förbättringsarbeten.

Du bidrar med din kunskap och dina erfarenheter, och utifrån gemensamma strategier på sjukhuset drivs utvecklings- och förbättringsarbeten med en strävan att stärka medarbetares och chefers engagemang och förmåga att nå uppsatta mål.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har en för rollen relevant högskole-/universitetsexamen. Du har kunskap om förändringsledning och erfarenhet av att arbeta processorienterat och med förbättringsarbete i praktiken. Det är meriterande om du har kunskap om implementering och erfarenhet från olika branscher där hälso-och sjukvård kan vara en av dessa.

Din kompetens


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera och ett flexibelt arbetssätt är helt avgörande för uppdraget. Som person är du genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete och du stimuleras av att arbeta tillsammans med andra. Du är metodisk samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag som projektledare inom enheten för vårdprocesstöd. Uppdraget är en projektanställning på 50% under 2024 med tillträde snarast tom 31 december 2024.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Monica Cornefjord, chef på Enheten för Vårdprocesstöd, 018-611 7586 Fackliga företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.