Tillbaka

Vi välkomnar sjuksköterskor till interna bemanningsenheten

Referensnummer AS1573/2022
Sista ansökan 2024-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministration

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Lockas du av omväxling och flexibilitet i jobbet? Vill du få variation genom att prova olika arbetsplatser och arbetsmetoder samtidigt som du breddar din kompetens? 


Kanske jobbar du inom bemanningsbranschen i dag, men saknar tryggheten du kan få som anställd hos en stor arbetsgivare som Akademiska sjukhuset och Region Uppsala. Eller så är du bara redo för en ny utmaning och lockas av att få vara med från början när vi tillsammans ska bygga upp något nytt! Oavsett anledning vill vi önska dig varmt välkommen att bli en del av oss på bemanningsenheten! 

Vår verksamhet


Uppdraget för vår bemanningsenhet är att hjälpa till att stärka upp när våra vårdavdelningar får tillfällig kortidsfrånvaro. Bemanningsenheten planerar, samordnar och administrerar intern bemanning på sjukhuset.

Ditt uppdrag


Du kommer ha din anställning inom bemanningsenheten som är organiserad centralt på sjukhuset och du kommer arbeta på olika vårdavdelningar på sjukhuset för att täcka upp vid korttidsfrånvaro. Du har ditt individuella schema och vet när du ska jobba, men inte alltid på vilken avdelning.

Dina kvalifikationer


Du är en legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av akutsjukvård inom kirurgi, ortopedi, medicin eller liknande. Alternativt har du jobbat minst 4 år på vårdavdelning inom slutenvården. Det är meriterande om du tidigare har jobbat som sjuksköterska inom flera olika verksamheter och/eller bemanningsbranschen. Du behöver ha goda kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Din kompetens


Du är en erfaren och trygg sjuksköterska som har lätt för att samarbeta med andra professioner. Du har en hög grad av social kompetens, en förmåga att skapa kontakt och att underhålla yrkesmässiga relationer. Eftersom ditt uppdrag innebär att du byter patientkategori och kollegor dagligen, behöver du känna en grundtrygghet i din yrkesroll, men samtidigt ha en flexibel inställning och lockas av att få lära nytt, sätta dig in i nya arbetssätt och skolas in på olika avdelningar. Du behöver ha en förmåga att snabbt kunna sortera/prioritera mellan vad som är viktigt och kunna vara självgående i arbetet. Vi tror att du är en person som drivs av att nå uppsatta mål och krav.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning med goda förmåner - men också ett omväxlande, utvecklande och utmanande arbete. Som sjuksköterska inom bemanningsenheten kommer du få ett flexibilitets- och slutenvårdstillägg och en möjlighet till individuell schemaläggning.
För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer du få en individuellt anpassad introduktions och utbildningsplan som är anpassad för dig och dina behov. Vi vill att du ska utvecklas och bredda din kompetens. Som anställd inom Region Uppsala omfattas du av ett av Sveriges bästa kollektivavtal och genom din anställning får du ta del av förmåner (till exempel tjänstepension, olycksfallsförsäkring, fler semesterdagar för dig som har fyllt 40 år). Som anställd har du också möjlighet att köpa periodbiljett på UL till förmånligt pris och nyttja Friskhusets gym, där du har möjlighet att ta del av gruppträning, fysioterapi, ergonomi, personlig träning, föreläsningar, massage och förflyttningsutbildning. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Ulrika Horrsell chef bemanningsenheten  tel 018- 617 70 23
Fackliga organisationer nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.