Vårdförbundets blockad påverkar vården

Läs hur det kan påverka dig

Auskultation och hospitering

Att hospitera hos oss innebär att du får möjlighet att följa med och observera i det dagliga arbetet.

Välkommen till Akademiska sjukhuset, en plats där sjukvård och omvårdnad av högsta kvalitet kombineras med ett starkt engagemang för våra patienter. Vi är stolta över vår unika kunskap och erbjuder den mest avancerade vården. Hit kommer patienter med svåra brännskador från hela Sverige för att få vård. Vår behandling mot cancer i hormonproducerande organ är eftertraktad världen över. Vi är också en plats där nyfödda barn får den intensivvård de behöver för att övervinna sina tidiga utmaningar.

I våra angiohybridsalar genomförs kärlkirurgiska ingrepp där utrustningen som används är av världsklass och finns bara på ett fåtal platser i hela Europa, vilket gör vår verksamhet unik och eftertraktad av både patienter och vårdpersonal. I vår MR-hybridsal, en av två i hela Sverige, har vi möjlighet att utföra magnetkameraundersökningar under pågående operation. Detta innebär att vi kan erbjuda våra patienter en hög nivå av vård och diagnostik samtidigt som vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller operationsteknik och behandlingsmetoder.

Vill du också bli en del av vårt fina sjukhus?

Kanske överväger du att vidareutbilda dig inom ditt vårdyrke och vill få en bättre förståelse för hur en typisk arbetsdag ser ut inom det yrke du siktar mot. Att hospitera hos oss innebär att du får möjlighet att följa med och observera i det dagliga arbetet. Det är ett utmärkt tillfälle att få en inblick i vår verksamhet och se hur vi arbetar för att leverera den bästa möjliga vården till våra patienter.

Hör av dig till den verksamhet du är intresserad av att jobba inom

Kontakta chefen för den avdelning du är intresserad av att besöka för att diskutera möjligheten att hospitera hos oss. Vi strävar så långt vi kan efter att hitta lösningar för att välkomna dig som är intresserad av att söka jobb hos oss för hospitering/auskultation, även om vi i första hand måste prioritera våra patienters vård och säkerhet.