Drop-in på röntgen

Här hittar du öppettider för våra drop-in mottagningar på Akademiska sjukhuset, Östhammar och Enköping.

Röntgen Akademiska sjukhuset

Under vecka 38 t.o.m vecka 39 (16 september 2019 t.o.m 22 september 2019) kommer vi hålla drop in mottagningen stängd

Begräsningen av drop-in-verksamheten gäller endast vuxna skelettundersökningar och kommer inte att påverka barn- och lungundersökningar. Patienter med mottagningsbesök samt tidsbokade skelettundersökningar på Akademiska sjukhuset kommer inte heller att påverkas. 

Öppettider:

Skelettröntgen
Måndag: stängt
Tisdag: 8-15
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-15
Fredag: stängt

Barn- och lungröntgen
Måndag-fredag 8-15

Röntgen Östhammar

Det finns möjlighet att vända sig till Östhammars röntgenmottagning som har öppet för drop-in måndag till fredag 8.00 - 16.00. Det finns även möjlighet att boka tid om så önskas.

Röntgen Enköping

Det finns möjlighet att vända sig till Lasarettet i Enköping som har öppet för drop in måndag till fredag, även under kvällstid. Där finns även möjlighet att boka en tid om så önskas.

Information

  • Drop-in gäller ej undersökningar med datortomografi (DT), ultraljud eller magnetkamera (MRT).
  • Drop-in kräver att en remiss har skickats till oss av en vårdgivare, exempelvis din läkare. Remissen är giltig i två månader.
  • Pris för undersökningen är 110 kronor för vuxna, om du inte har frikort. Avgiftsfri hälso- och sjukvård gäller alla under 20 år.
  • Vid besöket kan väntetid förekomma.

Vid hög belastning kan drop-in mottagningen behöva stänga tidigare än ordinarie stängning. Gäller vid långa väntetider till drop-in. Vi ber om överseende med detta.