Drop-in på röntgen

Här hittar du öppettider för våra drop-in mottagningar på Akademiska sjukhuset, Östhammar och Enköping.

Röntgen Akademiska sjukhuset


Under vecka 29 t.o.m vecka 33 (15 juli 2019 - 18 augusti 2019) är drop-in mottagningen stängd

Begräsningen av drop-in-verksamheten gäller endast vuxna skelettundersökningar och kommer inte att påverka barn- och lungundersökningar. Patienter med mottagningsbesök samt tidsbokade skelettundersökningar på Akademiska sjukhuset kommer inte heller att påverkas. 

Öppettider:

Skelettröntgen
Måndag: stängt
Tisdag: 8-15
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-15
Fredag: stängt

Barn- och lungröntgen
Måndag-fredag 8-15

Röntgen Östhammar

Det finns möjlighet att vända sig till Östhammars röntgenmottagning som har öppet för drop-in måndag till fredag 8.00 - 16.00. Det finns även möjlighet att boka tid om så önskas.

Röntgen Enköping

Det finns möjlighet att vända sig till Lasarettet i Enköping som har öppet för drop in måndag till fredag, även under kvällstid. Där finns även möjlighet att boka en tid om så önskas.

Information

  • Drop-in gäller ej undersökningar med datortomografi (DT), ultraljud eller magnetkamera (MRT).
  • Drop-in kräver att en remiss har skickats till oss av en vårdgivare, exempelvis din läkare. Remissen är giltig i två månader.
  • Pris för undersökningen är 110 kronor för vuxna, om du inte har frikort. Avgiftsfri hälso- och sjukvård gäller alla under 20 år.
  • Vid besöket kan väntetid förekomma.

Vid hög belastning kan drop-in mottagningen behöva stänga tidigare än ordinarie stängning. Gäller vid långa väntetider till drop-in. Vi ber om överseende med detta.