Edith började som specialistläkare på TIVA i november och kände direkt att hon trivdes bra med både medarbetare och patientgrupp.

Edith.jpg

Hur kom det sig att du började arbeta på TIVA?

Jag var här som ST-läkare och trivdes väldigt bra. Efter det började jag jobba här. Det som gör att jag trivs så bra är att vi är ett väldigt sammansvetsat team och att vi bedriver högspecialiserad vård. Det är bra stämning och mycket spännande kirurgi.

Hur var det att börja som ny på TIVA?

Jag kände mig väldigt välkommen. Folk delar gärna med sig av kunskap och de tar hänsyn och visar förståelse för att man är ny. Jag trivdes bra direkt!

Hur är det att arbeta på TIVA?

Det är en väldigt spännande och utmanande arbetsplats. Det är alltid trevligt att komma till jobbet och det är en bra balans mellan att man måste vara påläst och att det ställs krav på ens kompetens, samtidigt som det finns utrymme att lära sig.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att det är en väldigt spännande patientgrupp, att vi har ett tätt samarbete i personalgruppen och även tvärprofessionellt. Vi har bra kommunikation, trevlig stämning och alla hjälper varandra. Dessutom finns det finns goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter.