Är du nyfiken på ett nytt sätt att jobba inom specialistpsykiatrin?

Psykiatrin i Uppsala startar nu upp en samlad psykiatrisk mottagning i Enköping där alla specialiteter ska finnas samlade under ett tak.

Ett BUP-team kommer att etableras som en del av den redan befintliga mottagningen. Vi kommer också att utforma ett särskilt team för patienter i åldrarna 16–25 år. Den vuxenpsykiatriska verksamheten inkluderar idag affektiva sjukdomar, psykosvård samt utredning och behandling av neuropsykiatriska störningar. Nu utökas den befintliga verksamheten till att även inrymma beroendevård. Delar av specialistpsykiatrin kommer fortsatt att erbjudas i Uppsala.

Till den samlade psykiatriska mottagningen i Enköping behöver vi legitimerad läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri, legitimerad läkare, psykologer och specialistsjuksköterskor.

Vill du jobba hos oss?

Fler tjänster inom psykiatrin

Inom verksamhetsområde Psykiatri är vi idag cirka 800 medarbetare. Våra olika verksamheter är indelade i fem sektioner, med forskning och undervisning som integrerade delar i alla dessa. Verksamheten bedrivs i nya, moderna lokaler på sjukhusområdet centralt i Uppsala, samt vid mottagningar i Enköping, Bålsta, Tierp och Östhammar.

Inom psykiatrin arbetar vi ofta i team med läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator där varje patient har tillgång till medicinsk vård, omvårdnad och psykosociala insatser utifrån sitt behov.

Vill du veta mer om hur det skulle vara att arbeta hos oss och vad vi kan erbjuda dig? Välkommen att läsa mer om våra sektioner här eller kontakta någon av våra avdelningschefer.

 Se alla lediga jobb