Tillbaka

Sjuksköterska till palliativt centrum med placering på ASH

Referensnummer AS792/2024
Sista ansökan 2024-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på Palliativt centrum som består av Hospice, avdelningen för specialiserad hemsjukvård (ASH) och Palliativa konsultteamet (PKT). Vi behöver utöka vårt ASH-team med flera sjuksköterskor. ASH vårdar patienter med olika diagnoser och i olika åldrar, även ibland barn, som är i behov av specialiserad palliativ i sitt eget hem eller på särskilt boende.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på ASH arbetar du i ett multidisciplinärt team tillsammans med andra professioner med vården av svårt sjuka patienter i hemmet. Du ansvarar till största del för specifik omvårdnad och specialiserade insatser, med varierade så som avancerad symtomlindring med t.ex. infusioner, injektioner, läkemedelspumpar, spinal smärtlindring, olika dränage och närståendestöd.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med några års erfarenhet, men även du med kort erfarenhet med intresse av palliativ vård är välkommen att söka. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav. B-körkort är ett krav.

Din kompetens


Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är självständig, flexibel och arbetar kvalitetsmedvetet. Du är även strukturerad, kommunikativ, stresstålig och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på mellan 75–100 %. Dag/kväll/helg. Även sjukskötersketjänst med viss tid samordnaransvar. Individuell inskolning och mentorskap efter önskemål. Grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Biträdande avdelningschef Linda Frode, 018-617 43 67
Avdelningschef Maria Bonnevier, 018-611 94 91
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.