Tillbaka

Vårdplatskoordinator/undersköterska till avdelning 100A och 101B

Referensnummer AS789/2024
Sista ansökan 2024-08-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Vid verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar behandlas patienter med olika typer av tumörsjukdomar.

Till våra avdelningar kommer patienter när deras utredning, behandling eller sjukdom kräver inneliggande vård. Det kan gälla behandlingar i form av cytostatika/antikroppsbehandling och olika strålbehandlingar eller att patienterna har exempelvis infektioner eller smärt- och nutritionsproblem. Vi har både akut och elektivt intag och vårdtiderna för våra patienter skiljer sig från någon dag upp till flera veckor.

Ditt uppdrag


Vi söker nu en undersköterska för arbete som vårdplatskoordinator vid två av våra slutenvårdsavdelningar. Som vårdplatskoordinator på onkologavdelning 101B och onkologisk endokrinologisk avdelning 100A har du ett övergripande ansvar för fördelning av patientflödet inom den onkologiska slutenvården och öppenvården. Koordinatorn ansvarar även för att belägga elektivt och akut intag i slutenvården. Tempot är högt och du har ett nära samarbete med läkargruppen, avdelningschefer och övriga professioner som ingår i teamet kring patienten.

Uppdraget som vårdplatskoordinator kommer också att kombineras med administrativt arbete, såsom registrering i kvalitetsregister.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av specialiserad sjukhusvård. Du bör även vara van att samordna och hantera stora patientflöden. Meriterande är om du har erfarenhet inom onkologi men det är inget krav. 

Din kompetens


Som person är du trygg och behåller lugnet samt fokuset oavsett situationen. Du ser möjligheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar initiativ och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning där arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Kontakta oss:
Avdelningschef Catharina Lundberg 018-617 08 67
Biträdande verksamhetschef Maria Andersson Ödman 018-611 55 18
Facklig kontaktperson når du via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.