Tillbaka

Sjuksköterska till onkologisk behandlingsavdelning med bekväma arbetstider

Referensnummer AS775/2024
Sista ansökan 2024-07-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling.

Vi har vår egen cancervårdsakademi där du som sjuksköterska kan fördjupa dina kunskaper i onkologisk omvårdnad och vi är mycket stolta över vår podd; En podd om cancer (välkommen att lyssna på podden här: En podd om cancer).
Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet bestående av bland annat onkologisk behandlingsavdelning, onkologmottagning, lymfödemmottagning samt onkologisk endokrinologi-mottagning.

Till behandlingsavdelningen kommer patienter för att få högspecialiserad behandling i form av t.ex. cytostatikabehandling och immunterapi. Totalt ges över 8000 behandlingar per år, både kurativa och palliativa. 

Ditt uppdrag


Vi söker nu en sjuksköterska som kan förstärka vårt team vid onkologisk behandlingsavdelning. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag - fredag. Eftersom vissa patienter går på behandling under flera år försöker vi tillgodose kontinuiteten för patienterna och varje sjuksköterska har därför en egen tidbok. Din primära arbetsuppgift är att ge cytostatikabehandling, immunterapi och antikroppar till våra patienter. Du har även ett övergripande ansvar att samordna vården med övriga professioner såsom dietist och kurator etc.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av onkologi.

Din kompetens


I din roll som sjuksköterska vid onkologisk behandlingsavdelning behöver du kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel för att lösa de utmaningar som dyker upp. Du ska ha förmåga att samarbeta och skapa relationer med de olika aktörer som är involverade patientens vårdkedja. Vidare så vill vi att du är kvalitetsmedveten och kan se såväl detaljer som helhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag - fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Sara Sveijer, 018-617 51 60
Fackligt ombud Helena Larsson kan nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.