Tillbaka

Sjuksköterska till postoperativa avdelningen 96

Referensnummer AS682/2024
Sista ansökan 2024-08-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.

Vår verksamhet


Gillar du varierande kirurgi och akut verksamhet och du värderar en trevlig arbetsplats? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Här på postoperativa avdelningen ingång 95–96 på Akademiska sjukhuset, bedriver vi postoperativ omvårdnad av patienter som opererats. Här opereras patienter från olika verksamhetsområden- gynekologi, obstetrik, endokrin, urologi och kolorektal. Det är allt ifrån kortare ingrepp där patienterna inte kräver så mycket postoperativt omhändertagande, till stor avancerad kirurgi med avancerat postoperativ omhändertagande. Vi har även en dagkirurgisk verksamhet där patienter kommer direkt till vår avdelning på morgonen och skrivs in, övervakas efter operation för att sedan skrivas ut via oss.

Vi har mestadels planerad kirurgi men har ett akut flöde av obstetriska och gynekologiska patienter. Vi har öppet måndag-torsdag 7.00 –19.00, fredagar 7.00-15.00 och stängt på helger och röda dagar. Vi vill gärna hitta någon som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet!

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i din profession. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Erfarenhet av intermediärvård/kirurgisk vård och arbete på uppvakningsavdelning ses som meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst. Tjänstgöringsgrad är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individanpassad inskolning. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag och innefattar ca två kvällar per vecka. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Lotta Sjö, avdelningschef, 018-611 48 82
Karin Pona, biträdande avdelningschef, 018-611 57 22
Julia Cohen, biträdande avdelningschef, 018-611 57 33
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.