Tillbaka

Sjuksköterskor till geriatrik, rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum!

Referensnummer AS586/2024
Sista ansökan 2024-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Geriatrik, rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum kännetecknas av välfungerande multidisciplinära team, något vi är mycket stolta över. Vårt verksamhetsområde har ett brett uppdrag där det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta. Det finns goda möjligheter att medverka i utvecklingsarbete och forskning, i vårt arbete omsätter vi ny kunskap i vården.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss får du ett utvecklande, stimulerande och roligt arbete. Här kommer du vara delaktig i förbättrings- och utvecklingsarbeten som ständigt tar oss och vården framåt. Nu breddar vi annonsen! Så att du kan söka dig till vårt verksamhetsområde och komma till oss för att diskutera en tjänst som skulle passa just dig.

Inom slutenvården hittar du våra fem avdelningar; geriatriska akutvårdsavdelning 30A, ortogeriatriska avdelning 30B, neurogeriatriska avdelning 85C2, rehabiliteringsmedicinska avdelning 85C1 och smärtrehabiliteringsavdelning.

Inom öppenvården hittar du våra mottagningar; minnes- och geriatrikmottagningen, rehabiliteringsmedicinska mottagningen, neuromodulationsmottagningen, smärtmottagningen samt smärtrehabiliteringsmottagning. 

Vi söker dig som:
  • tar ansvar för din uppgift
  • har patienten, omvårdnaden och teamarbetet i fokus
  • vill ha ett omväxlande arbete, där veckans innehåll kan variera
  • ser helheten och förstår din funktion, även att du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut
  • har mod att prova något nytt

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Du erbjuds:
  • individuellt anpassad introduktion utifrån dina behov – allt för att du ska få en bra start hos oss
  • sjukskötersketjänst med placering på en eller flera av våra slutenvårdsavdelningar alternativt mottagningar. Vad önskar du? Ge oss förslag!
  • möjlighet att jobba med en kompetent och stöttande multidisciplinär arbetsgrupp
  • bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans kontinuerligt utvecklar vården
  • möjlighet till kompetensutveckling, genom ett individuellt målkort och plan tillsammans med din närmaste chef

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Kontakta
Avdelningschef Lena M Mattsson, lena.m.mattsson@akademiska.se
eller
Avdelningschef Anna Åström, anna.astrom@akademiska.se
Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan dag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.