Tillbaka

Grundutbildad sjuksköterska till medicinavdelning 30E

Referensnummer AS324/2024
Sista ansökan 2024-08-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


30E är en internmedicinavdelning med 24 slutenvårdsplatser, på avdelningen bedrivs även en dagvårdsmottagning. Till avdelningen kommer huvudsakligen patienter med hjärt- och kärlsjukdomar där vi vårdar patienter med diagnoser som hjärtsvikt, aortasjukdomar, högt blodtryck samt venös proppbildning. Alla rum på avdelningen har slussystem, varav nio är enkelrum med möjlighet att vårda patienter med isoleringsbehov. Medelvårdtiden är fem dagar.

På avdelningen finns utrustning och kompetens för telemetri (trådlös EKG-övervakning). För sjuksköterskor finns möjlighet till kompetenshöjning genom Uppsala universitets enstaka kurser inom hjärtsjukdomar. Vi bedriver även mottagningen öppenvårdsenheten för hjärtsvikt i samarbete med kardiologen. Största intaget av våra patienter kommer från akuten och AIMA. Vi tar även emot patienter som behöver slutenvård från mobila närvårdsteamet samt öppenvårdsenheten för hjärtsvikt.

Vi värnar om kompetensutveckling och vill att du ska växa i din roll som sjuksköterska. Det är också av största vikt att du i din roll som sjuksköterska får känna dig trygg samt att få känna att jobbet ger dig utmaningar som bidrar till vidareutveckling både som person samt i din roll som sjuksköterska. För oss är DU viktig.

Ditt uppdrag


Nu söker vi efter sjuksköterskor till vår avdelning. Här får du en bred erfarenhet och möjlighet att utöva dina kunskaper och lära dig djupare om de internmedicinska tillstånd som finns samt aktuell behandling för dessa. Som sjuksköterska på 30E är ditt uppdrag omvårdnad och behandling där patienten alltid ska vara i fokus.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av internmedicin.

Din kompetens


Som person vill vi att du har stort engagemang och stolthet när du vårdar patienter med behov av medicinsk behandling.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas. Vi på akademiska sjukhuset har möjlighet att hjälpa till med bostad om du inte bor i Uppsala. Du som ny sjuksköterska kommer att få gå KUÅ.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Gunilla Karlholm, 018-611 02 81
Biträdande avdelningschef Björn Danielsson, 018-617 49 22
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.