Tillbaka

Specialisttandläkare i orofacial medicin

Referensnummer AS707/2024
Sista ansökan 2024-08-08
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet plastik- och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård i nära samarbete mellan olika specialiteter. Hela verksamhetsområdet har knappt 200 medarbetare. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015 och SS-EN 15224:2012.

Den käkkirurgiska sektionen är en multidisciplinär arbetsplats med drygt 45 medarbetare med specialistverksamhet inom käkkirurgi, orofacial medicin, käk- och ansiktsröntgen och käkortopedi.

Sektionen bedriver forskning i aktivt samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri.

Ditt uppdrag


Arbetsuppgifterna på enheten för orofacial medicin är varierande och baseras på såväl inkommande remisser från sjukhuset och externa remisser. Bland annat oralmedicinska utredningar, tandsanering och tandvård på inneliggande patienter. På enheten bedrivs även ST-utbildning inom ämnet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med av Socialstyrelsen utfärdad specialistkompetens i orofacial medicin. Erfarenhet från forsknings- och utvecklingsarbete är meriterande.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning, med start provtjänstgöring, företrädelsevis heltid men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Andres Rodriguez, verksamhetschef, 018-611 11 57
Christopher Riben, MLA, 018-611 90 83
Facklig representant: Isabel Brundin, Tjänstetandläkarna, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.