Tillbaka

Forskningssjuksköterska till neuromottagningen

Referensnummer AS234/2024
Sista ansökan 2024-03-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Neuromottagningen söker nu en forskningsjuksköterska på 100%. Vi arbetar kontorstid, måndag till fredag. Vi erbjuder högspecialiserad vård så som utredningar och behandlingar inom multipel skleros, epilepsi, migrän, Parkinsons sjukdom, hydrocefalus, dystoni mm.

Ditt uppdrag


På neuromottagningen arbetar du enlig kompetensmodellen för forskningssjuksköterskor på Akademiska sjukhuset. Du jobbar med akademiska forskningsstudier och kliniska prövningar i nära samarbete med läkare, övriga forskningssjuksköterskor samt forskningsundersköterska. Forskningsuppgifterna innebär både arbete med direkt patientkontakt (mottagningsbesök, provtagning, telefonuppföljningar), inrapportering till forskningsregister och medverkan vid prövarmöten samt planering och start av forskningsstudier.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med några år yrkeserfarenhet och ett starkt intresse för klinisk forskning. Du är flexibel, utåtriktad, framåtdrivande och stresstålig. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du inte har några problem med att jobba självständigt. Arbetet kräver stor noggrannhet samt intresse och fallenhet för att jobba med olika datasystem. Erfarenhet av neurologi, mottagningsarbete, arbete inom klinisk forskning och kunskaper inom GCP är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ambitioner.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska. Dessutom erbjuder vi ett omväxlande och flexibelt arbete på en mottagning med bra arbetsklimat och härliga kollegor.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Tina Plensäll, 018-611 36 29
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.