Tillbaka

ST-läkare inom gyn-onkologi

Referensnummer AS202/2024
Sista ansökan 2024-03-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar huserar i den nya vårdbyggnaden, ingång 100/101 vid Dag Hammarskjölds väg. Verksamheten har moderna lokaler med enkelrum, nya informations- och kommunikationstekniska system samt åtskilda professionella och publika flöden. Den nya byggnaden har utrustats med den senaste medicintekniska utrustningen, exempelvis Sveriges första MR-linac som kombinerar linjäraccelerator med bilddiagnostik. Nybyggnationen ger oss nya möjligheter att samlokalisera verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar tillsammans med verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum, vilket ger nya samverkansmöjligheter med stor potentiell patientnytta.

Ditt uppdrag


Som ST-läkare inom gyn-onkologi på sektionen för onkologi kommer du att arbeta inom verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar som bedriver onkologisk vård med stor andel högspecialiserad vård. Sektionen består av en slutenvårdsavdelning, utrednings- och behandlingsavdelning och onkologisk mottagning. Sektionens läkare bemannar också verksamhetsområdets strålbehandlingsavdelning, inklusive gynekologisk brachyterapi.

Forskningsaktiviteten är hög och inom verksamheten finns också en dedikerad klinisk forsknings- och utvecklingsenhet.

Närheten till universitetet öppnar upp möjligheten för dig att delta i forskning och utveckling inom ditt område. Hos oss får du dessutom möjligheten att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning av medicinstuderande. Tillsammans skapar vi en utmanande och utvecklade arbetsplats där frihet under ansvar är en självklar del.

Dina kvalifikationer


Du som söker är specialist inom onkologi eller gynekologi, med särskilt intresse för gynekologisk onkologi, som nu vill göra din subspecialisering inom gyn-onkologi hos oss. 

Din kompetens


Vi ser att du som person är övertygande, entusiasmerande och kan motivera medarbetare i en föränderlig miljö, där höga krav ställs på patientsäkerhet och god medicinsk omvårdnad. Du kan ta initiativ och starta aktiviteter samt fatta beslut. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är intresserad av forskning och utveckling.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Michael Bergqvist sektionschef, michael.bergqvist@akademiska.se eller 018-617 47 46
Georg Holgersson bitr sektionschef/specialistläkarchef, georg.holgersson@akademiska.se eller
018-617 16 70
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.