Tillbaka

Arbetsterapeut till Akademiska sjukhuset (spontanansökan)

Referensnummer AS196/2024
Sista ansökan 2024-03-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum finns samtliga hälsoprofessioner representerade och kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, som ny erbjuds du därför handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Som en del i detta ligger ett stort fokus på forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del i detta.

Ditt uppdrag


Inom sektionen för hälsprofessioner vill vi bli fler! Arbetsterapeuterna inom sektionen för hälsoprofessioner är verksamma inom många olika kliniska områden, där aktivitetsperspektivet är centralt. Det arbetsterapeutiska arbetet innebär utredning och insatser för att upprätta, bibehålla eller kompensera för påverkad aktivitetsförmåga både inom en tidig eller sen fas i rehabiliteringen. Låter detta intressant? Skicka in en spontansökan så berättar vi mer.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på: Arbeta på rehabilitering och smärtcentrum | Akademiska

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad arbetsterapeut med intresse för innovation och rehabilitering. Även du som är ny i din roll är varmt välkommen att söka vår tjänst, då vi anpassar introduktionen utifrån dina behov.

Din kompetens


Vi ser gärna att du har god samarbets- och organisationsförmåga samt intresse för utvecklingsarbete. Du gillar att arbeta självständigt och kan göra egna prioriteringar i arbetet. Som person är du trygg, engagerad och har god självkännedom samt tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som arbetsterapeut med klinisk placering inom sektionen för hälsoprofessioner med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder individuell klinisk handledning, vidareutbildning och strukturerad dialog utifrån vår kompetensmodell. Som arbetsterapeut hos oss ingår du i yrkesnätverk på sjukhuset och har möjligheter till vidareutveckling både internt och externt. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Andrea Lundkvist inom medicinsk och onkologisk rehabilitering, 018-617 37 33
Avdelningschef Marie Björk inom geriatrisk och neurologisk rehabilitering, 018-611 53 28
Avdelningschef Marie Stigsson inom hjärt-, lungmedicin, intensiv & ortopedisk rehabilitering, 018-617 58 60
Facklig företrädare Sveriges Arbetsterapeuter nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka i din spontanansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.