Tillbaka

Vikarierande underläkare till nuklearmedicin BFC

Referensnummer AS108/2024
Sista ansökan 2024-03-06
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Nuklearmedicin är inrymd i nya moderna lokaler i byggnaden 100/101 med ingång ifrån Dag Hammarskjölds väg. Vi arbetar med avancerad molekylär bilddiagnostik med både PET/MR- PET/DT- och SPECT/DT-kameror och ger också målsökande cancerbehandling. Vi har aktiv forskning och utveckling inom flera områden vilket innebär goda möjligheter för forskningsintresserade.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har läkarexamen eller är legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet av fältet och intresse för forskning är en fördel då området är i en stor expansionsfas.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig ett vikariat på 6 månader. Vi har ett stort utbildningsansvar och hos oss finns alltid läkare på väg mot specialistexamen. Nuklearmedicin är en tilläggsspecialitet och vi samverkar nära med specialiteterna onkologi, neuroradiologi, neurologi, radiologi och klinisk fysiologi.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Torsten Danfors, tel 018-611 99 08
Verksamhetschef Per Eckerbom, tel. 018-611 06 05
Uppsala Allmänna Läkarförening, Lars Lundin, nås via växeln 018-611 00 00


Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.