Tillbaka

Biomedicinsk analytikerstudent till klinisk fysiologi - semestervikariat

Referensnummer AS73/2024
Sista ansökan 2024-04-18
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- och lungsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Klinisk fysiologi är en verksamhet med inriktning på funktionsdiagnostik. Här arbetar biomedicinsk analytiker, läkare, undersköterska och sjuksköterska i team där våra olika kompetenser bidrar till att ge patienten rätt diagnos. Varje år utför vi ca 25 000 undersökningar, både planerade undersökningar när patienterna kommer hemifrån och akuta undersökningar på patienter som är inneliggande här på sjukhuset. Förutom det är vi involverade i flera forskningsprojekt och vi har ett stort utbildningsuppdrag.

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta med basala klinisk fysiologiska undersökningar t ex vilo-EKG, långtids-EKG och ev. provtagning. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på tidigare meriter/kunskaper.

Dina kvalifikationer


Du är biomedicinsk analytikerstuderande under termin 4-6. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården är meriterande.

Din kompetens


Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Här får du arbeta med medicin, människor och teknik. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Sommarvikariat enligt överenskommelse. Det är viktigt att du som söker kan arbeta under juli och i början/mitten av augusti då vi är som mest beroende av din insats. Arbetstiden är förlagd på dagtid, kl 07:45-16:30.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningstiden passerat.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef: Terese Ahrne, 018–611 29 05
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.