Tillbaka

Administratör till rättspsykiatriska enheten

Referensnummer AS1132/2023
Sista ansökan 2023-09-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Rättspsykiatriska enheten vårdar patienter som dömts för brott och som överlämnats till rättspsykiatrisk vård. Detta innebär att vi tar emot patienter med skiftande psykiatriska tillstånd. På enheten arbetare vi utifrån ett långsiktigt perspektiv där förutom medicinering även omvårdnad, pedagogiska insatser, och psykologisk behandling med fokus på att förebygga återfall i brott utgör viktiga inslag. 

Rättspsykiatriska enheten består i nuläget av en vårdavdelning med säkerhetsklass 3 och en öppenvårdsmottagning. Vid årsskiftet 2023/24 flyttar vi till nybyggda lokaler i Jälla utanför Uppsala. Vi utökar då verksamheten till två vårdavdelningar med säkerhetsklass 2 och 3 samt en öppenvårdsmottagning. 

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och utveckla vården för patienter på rättspsykiatriska enheten.  

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta som administratör med fokus på bemanning (Heroma), samordning med väktare och avdelningarna, lokal IT- support, behörighetsbeställningar, nyckelhantering och passerkort.

Dina kvalifikationer


Du som söker har mycket god kunskap och erfarenhet att arbeta med Heroma och IT-frågor. Du är yrkesstolt och trivs med att arbeta i en roll där du får ansvara för många olika områden och gillar att lösa problem. Meriterande är erfarenhet av rättspsykiatrisk vård. Körkort är ett krav. 

Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett stimulerande arbetet med stor variation på arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på rättspsykiatriska enheten. Vid tillsättning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregister att tas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Bruhn Lundblad, 018-611 22 26 
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänta inte med att skicka din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.