Tillbaka

Vikarierande leg. arbetsterapeut till Håbo - Enköpings psykiatrimottagning

Referensnummer AS1125/2023
Sista ansökan 2023-10-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Håbo - Enköpings psykiatrimottagning är en allmänpsykiatrisk mottagning för vuxna belägen i Enköping. Här utreds och behandlas medelsvåra till svåra förstämningssyndrom, ångestsjukdomar, ätstörningar, psykossjukdomar, beroendeproblematik, personlighetssyndrom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetet följer liknande rutiner som finns inom specialistpsykiatrin i Uppsala, med anpassning för de unika utmaningar som uppstår när en mottagning har ansvar för samtliga besvär som kräver psykiatrisk vård. Parallellt med vårt patientarbete jobbar vi aktivt med att utveckla både organisationen och de vårdprocesser som utgör grunden i vårt arbete. Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med Uppsala, Stockholm och Västerås, och mottagningen är belägen i ljusa lokaler på gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykologer, kuratorer och läkarsekreterare. I arbetet ingår patientutbildning, gruppbehandling, individuella bedömningar och behandlingar samt handledning/information/utbildning till vårdgrannar.

Dina kvalifikationer


Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och erfarenhet och intresse av arbete med de aktuella patientgrupperna. Vana att arbeta självständigt och i team. Du förväntas att delta i vår verksamhetsutveckling på en rad olika sätt. För oss är det viktigt med delaktiga medarbetare som vill bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


En tidsbegränsad anställning ett år, under vår ordinarie arbetsterapeuts föräldraledighet, med möjlighet till förlängning. Heltid. Möjlighet till distansarbete när verksamheten tillåter. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Kristiina Lundgren 018–617 22 84
Biträdande avdelningschef Pierre Mattisson 018–611 74 76
Facklig kontakt nås via växeln 018–611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.