Tillbaka

Bitr överläkare eller överläkare till AnOp-sektionen vid Samariterhemmet

Referensnummer AS1124/2023
Sista ansökan 2023-10-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.

Vår verksamhet


Samariterhemmet är en väl fungerande dag-och kortvårdskirurgisk avdelning med fyra operationssalar som ligger centralt i Uppsala. Här bedrivs en stor variation av operationer t ex bröstcancerkirurgi, allmän kirurgi, plastikkirurgi, öron-näs och hals samt gynekologi. Här finner du en arbetsplats med en stabil arbetsgrupp som arbetar mot ett gemensamt mål; att bedriva en högproduktiv verksamhet med patienten i centrum, men med bibehållen god arbetsmiljö och högt i tak, där alla får en möjlighet att vara delaktiga i att utveckla vår avdelning. Här erbjuds den unika möjligheten att arbeta vid en liten fristående enhet men med stöd av det stora sjukhusets resurser.

Ditt uppdrag


Du kommer att ha din anställning inom ANOP sektionen-AnOpIVA där din huvudsakliga arbetsplats blir Samariterhemmet, men med möjlighet att rotera till andra operationsavdelningar på Akademiska sjukhuset. Du kommer tillsammans med erfaren kollega vara med och driva den dagkirurgiska verksamheten samt erbjudas möjlighet till egen utveckling och fortbildning om så önskas. 

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesi och intensivvård med minst fem års erfarenhet inom specialiteten. Vi värdesätter erfarenhet av dag- och kortvårdskirurgi med särskilt intresse för och kunskap av regional anestesi. För överläkartjänst behöver du uppfylla Akademiska sjukhusets meritkrav.

Vi erbjuder


En biträdande överläkartjänst eller överläkartjänst med tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Sektionschef AnOP Birgitta Birgisdottir 018-611 48 02
Facklig kontaktperson UAL: Behdad Bazargani 018-611 54 19

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din ansökan:


Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev, ditt specialistbevis och om disputation anges som merit även bevis om disputation.
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av tjänster för specialistutbildade läkare på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändig för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.