Tillbaka

Verksamhetsutvecklare

Referensnummer AS1113/2023
Sista ansökan 2023-10-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi är ett stort verksamhetsområde som verkar inom medicinska fält med relevans för stora delar av befolkningen. Tillsammans har verksamhetsområdet ett brett och djupt medicinskt uppdrag med hög aktivitet inom forskning, utveckling och utbildning.

Verksamhetsområdet består av hjärt-och lungsektionerna som båda vårdar patienter på slutenvårdsavdelningar, har stora öppenvårdsmottagningar samt bedriver öppenvård på dagvårdsenheter. Sektionen för klinisk fysiologi är en diagnostisk enhet som servar hela sjukhuset, primärvården och sjukvårdsregionen med fysiologiska undersökningar.

Verksamhetsområdet samarbetar med flera av sjukhusets övriga verksamhetsområden inom olika processer och flöden exempelvis inom tillstånd för nationell högspecialiserad vård och ackreditering inom lungcancervård.

Ditt uppdrag


Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara direkt underställd biträdande verksamhetschefen och bistå chefer i verksamhetsområdet med utvecklings- och kvalitetsarbete. I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att vara drivande i hela verksamhetsområdets arbete vad gäller vårdutveckling och vårdkvalitet. Här får du möjlighet att leda projekt, implementera nya rutiner och arbetssätt men också att göra regelbundna uppföljningar av våra kvalitetssystem och register.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från något av verksamhetsområdets medicinska specialiteter. För att lyckas i rollen bör du ha goda erfarenheter av kvalitetsutvecklings- och projektarbete samt av ledning och uppföljning av projekt. Projektledarutbildning samt erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande. Då arbetet sker i nära samarbete med våra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och chefer ställer vi höga krav på samarbetsförmåga.

Din kompetens


Som person är du drivande, men du är också lyhörd för andra. Du känner dig trygg i ditt arbetssätt och har stort intresse för att utveckla och jobba med förbättring. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Biträdande verksamhetschef Cecilia Jakobsson, 018 611 00 00
HR- partner Olivia Laurent Wijmark, 018 611 00 00
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.