Tillbaka

Inskrivningssjuksköterska till vår inskrivningsmottagning (dagtid)

Referensnummer AS1025/2023
Sista ansökan 2023-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-, näs- och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde öron, näs-och hals har som kirurgisk verksamhet behov av en inskrivande enhet, den enheten är belägen på öron, näs-och halsavdelning 85 F1.

Ditt uppdrag


Som inskrivningssjuksköterska på öron, näs-och halsavdelning 85 F1 har du ansvar för inskrivning av de patienter som planeras för operation inom verksamhetsområde öron, näs-och hals och är i behov av inneliggande vård. Du arbetar enligt väl inarbetade rutiner och stödjande dokument, arbetet är självständigt men du samarbetar med inskrivande läkare, specialistläkare och anestesiologer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat journalföring, kontroll av vitala parametrar, EKG, blodprovstagning m.m. Du kommer att fungera som resurs på avdelningen om det inte är några inskrivningar, vilket gör dig till en självklar del i personalgruppen på 85F1

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska 

Din kompetens


Du har en organisatorisk förmåga och trivs med att både självständigt och att samarbeta tillsammans med andra. Du kan informera alla patientkategorier utifrån ingreppets omfattning och patientens behov och förutsättningar - så att de kan komma förberedda och med rätt förutsättningar till sitt operationstillfälle. Du fungerar som en spindel i nätet för patienten dagen för inskrivning. Du behöver ha förmågan att anpassa din kommunikation då vi exempelvis har döva patienter med skrivtolk, patienter med ett annat modersmål osv.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning dagtid motsvarande 80% men med möjlighet till 100%.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Andersson 018-611 37 96

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.