Tillbaka

Sjuksköterska till barnuppvakningen (BUVA)

Referensnummer AS665/2023
Sista ansökan 2023-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Avgörande roll i avgörande stunder: Vill du jobba med barn och postoperativ vård? Kom och bli en del av vårt team på barnuppvakningsavdelningen! Vi jobbar måndag till fredag och är ledig på helger och röda dagar.
Se en kort film om barnoperation

Vår verksamhet


Barnuppvakningsavdelningen (BUVA) har sju vårdplatser och är lokaliserad i anslutning till barnoperationsavdelningen. Vi vårdar majoriteten av alla postoperativa patienter mellan 0-18 år, förutom de mest komplicerade som vårdas på barnintensivvårdsavdelning.

Till barnoperation kommer barn och ungdomar som behöver sövas och opereras. Specialiteter är urologi, övre gastrokirurgi, ortopedi, handkirurgi samt neonatalkirurgi. Till barnoperation kommer även barn från onkologin.

Var och en av oss som är knuten till barnoperation arbetar till största delen med barnsjukvård, vilket är en bra grund för att tryggt och säkert kunna ta hand om allt från för tidigt födda barn till stora tonåringar. Vi är ödmjuka inför uppgiften att ta hand om barn som behöver vård och operation. För oss är det viktigt att både barn och medföljande anhörig ska känna sig väl omhändertagna och trygga.

Ditt uppdrag


Nu söker vi nya kollegor till barnuppvakningsavdelningen då några av personalen ska läsa vidare till vidareutbildning inom anestesi och operation. Du är välkommen att hospitera på BUVA för att träffa oss och få en inblick i den vård vi bedriver på BUVA.

Att vara sjuksköterska på barnuppvakningsavdelningen är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull. Arbetstiderna på BUVA är måndag till fredag.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från barnsjukvård så är det meriterande men det är inte ett krav för att söka tjänsten. Vi är en välorganiserad verksamhet med tvärprofessionellt samarbete varför din personliga lämplighet är av stor vikt. Vi ser gärna att du är initiativrik samt har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i ditt arbete som sjuksköterska hos oss. Vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Tracey Koo Clavensjö, 018–617 15 82
Biträdande avdelningschef Jenny Lindhe, 018-617 37 36
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande varför vi uppmanar dig att skicka in din ansökan snarast.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.