Tillbaka

Sjuksköterska som vill arbeta i operationsmiljö

Referensnummer AS1043/2023
Sista ansökan 2023-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Brachyenheten på Akademiska sjukhuset i Uppsala utökar verksamheten!
Vi expanderar och utvecklar brachyterapin och söker dig som vill bli en i vårt arbetslag. Du som är grundutbildad leg. sjuksköterska är välkommen att söka.

Vår verksamhet


Strålbehandlingsavdelningen är en av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomars sektioner. Vår utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac, två HDR efterladdare samt enheter för bokning och dosplanering. Metoder för strålbehandling är under ständig utveckling vilket gör avdelningen till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med möjligheter till kompetensutveckling inom och utom enheten.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder utvecklande arbete inom brachyterapi, strålbehandling i operationsmiljö. Onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer. Vid behov rotation till andra enheter inom strålbehandling.

Dina kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet vid sterilt arbete och operation.

Din kompetens


Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder möjlighet att hospitera hos oss. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lavinia Akoth Okfoth 0722-45 25 07
Biträdande avdelningsche Nassrin Yosefi Salekdeh 0722-07 48 52
Facklig kontaktperson nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.