Tillbaka

Medicinsk sekreterare till norra länets psykiatri, placering i Gimo

Referensnummer AS726/2023
Sista ansökan 2023-06-13
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är vi rätt för dig?


Vi söker en medicinsk sekreterare till norra länets psykiatriska mottagningar. Vi är en öppenvårdsverksamhet och har mottagningar på fyra olika orter, Tierp, Gimo, Skutskär och Tärnsjö. Mottagningarna har ett specialistpsykiatriskt uppdrag inom samtliga områden, exklusive beroendevård och tillhör sektionen för beroende-och neuropsykiatri.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du ha en viktig roll i det dagliga arbetet. Du arbetar tätt tillsammans i team med ytterligare en medicinsk sekreterare, läkare och omvårdnadspersonal. Vi erbjuder internutbildningar inom yrket och möjlighet att ta del av intressanta projekt som bedrivs för att stärka din arbetsroll.

Är du rätt för oss?


Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Har du även kunskap om journalsystemet Cosmic är det meriterande. Du är van och trivs med att arbeta i ett varierande tempo och kan skifta fokus när det behövs. Du har lätt att samarbeta på alla nivåer och har en god känsla för service.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning, vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder 


Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Tillförordnad avdelningschef Anna Thurang, 072-240 10 45
Biträdande avdelningschef Heli Järvenpää, 072-147 03 09
Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.