Tillbaka

Arytmienheten söker sjuksköterska

Referensnummer AS718/2023
Sista ansökan 2023-06-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du intresserad av kardiologi och vill lära dig mer om arytmier?
Då är du välkommen att söka till oss på arytmienheten. Vi tillhör verksamhetsområde hjärt-lungsjukdomar och klinisk fysiologi.

Vår verksamhet


På arytmienheten behandlas och opereras patienter med olika typer av rytmrubbningar i hjärtat. Enheten består av två behandlings/operationsrum och varje år tar vi emot ca 1100 patienter. En stor del av verksamheten består av planerad vård. Arbetsgruppen består av 15 sjuksköterskor, 2 undersköterskor och 1 BMA och vi jobbar tätt tillsammans med enhetens läkare.

Ditt uppdrag


Ablation av förmaksflimmer och implantation av pacemaker är exempel på behandlingar och operationer som utförs hos oss. Arbetsuppgifterna består till stor del av att övervaka patienten eller assistera läkaren under dessa ingrepp. Du kommer också vara med och iordningställa material inför operationer och behandlingar samt förbereda patienterna. Vi är en liten sammansvetsad arbetsgrupp som tycker att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av sjukhusvård. Som person är du flexibel och bra på att samarbeta. Du har ett stort intresse för hjärtsjukvård. Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med ett varierande arbetstempo. Du är engagerad, innovativ och positiv till utveckling av verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av arbete inom hjärtsjukvård, akutsjukvård eller specialistutbildning inom operationssjukvård ses som meriterande.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?
Avdelningschef Maria Östlund 018 611 66 03
Facklig kontakt via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan slutdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.