Tillbaka

Undersköterska/ receptionistuppgifter på 101E

Referensnummer AS710/2023
Sista ansökan 2023-06-07
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-, näs och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Avdelningen tillhör verksamhetsområdet öron-, näsa och halssjukdomar. Vi finns placerade i hus 101 och bedriver vår verksamhet i nya fina lokaler. Som receptionist kommer du vara avdelningens ansikte utåt och det första patienterna möter på avdelningen. Din huvudsakliga uppgift är att ombesörja att avdelningens flöden flyter till samtliga verksamheter. Att alla patienter blir sedda och får ett första välkomnande. Patienterna du möter är både barn och vuxna i alla åldrar.

På 101E verkar fyra olika verksamheter. Här finns en narkosbedömningsmottagning där patienter från hela sjukhuset träffar narkosläkare inför olika behandlingar och operationer. Här finns även inskrivningsmottagningen för urologen och kirurgen, där patienten träffar flera olika professioner inför operation. Vi har den preoperativa delen, som bistår verksamhetsområdena kirurgen, urologen och ortopeden med förberedelserna av patienter inför operation. Den dagkirurgiska delen bedriver pre- och postoperativ vård för patienter inom öron- näs- och halskirurgi, plastikkirurgi och käkkirurgi.

Ditt uppdrag


Vi på 101E söker nu en ny kollega, som vill bli en viktig del av vårt team. Vi söker en undersköterska/omvårdnadsassisten med huvudsaklig placering som receptionist men även sedvanliga undersköterskeuppgifter ingår.

Dina kvalifikationer


Undersköterska/ omvårdnadsassistent med ett par års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete samt kunskap inom Cosmic och Orbit är meriterande men inte ett krav.

Din kompetens


Då tjänsten är ny på avdelningen kan det underlätta om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbetet, för att tillsammans med oss kunna utforma dina arbetsuppgifter. Du tycker det är viktigt att ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda på ett sätt som stärker patientsäkerheten. Du har förmågan och viljan att samarbeta både inom den egna arbetsgruppen samt med våra samarbetspartners. Du kan även i korta möten se varje patientens behov och få dem att känna sig trygga och omhändertagna. Du har en förmåga att tänka nytt och har en vilja att gemensamt med gruppen förbättra verksamheten. Sist men inte minst är du serviceinriktad och har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100% dagtid, måndag till fredag, med start tidiga morgnar. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Då arbetsgruppen är liten och trevlig kommer stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en härlig arbetsgrupp bestående av sjuksköterskor och undersköterskor. På 101E har vi högt i tak och jobbar tillsammans med patienterna i fokus.

Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter med kontinuerlig uppföljning. Avdelningen erbjuder interna föreläsningar, SMART-utbildning och regelbunden HLR-utbildning. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Emma Olsson emma.olsson@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken ovan. Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

OBS! Viktig information gällande din anställning:


Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.