Tillbaka

Psykolog till barn- och ungdompsykiatriska mottagningen i Enköping

Referensnummer AS700/2023
Sista ansökan 2023-06-13
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Barn- och ungdomspsykiatrin i region Uppsala är inne i en spännande förändringsfas. Ett pågående arbete med utveckling av organisation och strukturer syftar till att på ett bättre sätt kunna möta regioninvånarnas behov.

Mottagningen i Enköping är en öppenvårdsmottagning som har som upptagningsområde Enköpings och Håbo kommun. Mottagningens huvudsakliga uppdrag är att bedriva psykiatrisk behandling både individuellt och i grupp.  Vid behov görs också fördjupade utredningar. Vi arbetar med all barnpsykiatrisk problematik varför det finns goda möjligheter att som psykolog använda hela sin kompetens och arbeta med områden som man tycker är extra intressant. Nybesök och första bedömning/utredning sker centraliserat inne i Uppsala.  

Mottagningen i Enköping har en engagerad personalgrupp med god sammanhållning. Då det är en mindre mottagning arbetar vi nära och har mycket tvärprofessionellt samarbete kring patienterna. Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med både Uppsala, Stockholm och Västerås. Mottagningen är belägen i ljusa lokaler med rymliga kontorsrum där det går att ta emot patientbesök. Mottagningen ligger på fem minuters gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag


Som psykolog förser du verksamheten med psykologisk kompetens. Du kommer tillsammans med övriga i teamet att arbeta med behandling, bedömning och utredning. Kontinuerligt samarbete med föräldrar, vårdgrannar, socialtjänst och skola är en naturlig del av arbetet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som:
- är legitimerad psykolog

Vi ser gärna att du:
- har erfarenhet av av psykiatriskt behandlingsarbete med barn- och ungdomar
- har erfarenhet av bedömning/utredning av barn och ungdomar
- har vana att utreda autism

Din kompetens


Vi söker dig med personlig mognad, det vill säga är trygg och stabil i dig själv. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att jobba i ett tvärprofessionellt team. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Vi ser att du som söker har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid i en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas tillsammans med kollegor som verkligen brinner för sitt uppdrag och uppskattar att arbeta tillsammans och har högt i tak. Du erbjuds regelbunden handledning. I fikarummet förenas vi genom skratt, stickningar och temadagar.

Tillträde enligt överenskommelse. Innan anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Tillförordnad avdelningschef Ylva Kuzmicki, 018-611 91 04
Psykolog Ditte Enhorn ditte.enhorn@akademiska.se
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.