Tillbaka

Bemanningsassistent till thoraxintensiven/thoraxuppvak

Referensnummer AS669/2023
Sista ansökan 2023-06-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och -anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vill du arbeta på Thoraxintensiven/Thoraxuppvaket (TIVA/TUVA) som bemanningsassistent? 


Vi söker nu dig som vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp, är det du?  I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som bemanningsassistent hos oss, arbetet är både lärorikt, spännande och omväxlande.

Vår verksamhet


På TIVA/TUVA arbetar vi med högteknologisk intensivvård och uppvak. Vi är en specialistavdelning som utför avancerad behandling och omvårdnad efter planerad och akut thoraxkirurgi. Vi har ca 100 medarbetare och ett tätt samarbete där alla behövs och har fokus på verksamheten för patientens bästa.

Ditt uppdrag


Som bemanningsassistent på TIVA/TUVA får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar tillsammans med ytterligare en bemanningsassistent och i nära samarbete med cheferna. Arbetet är ansvarsfullt och självständigt och kan periodvis innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Det kräver lyhördhet, lösningsorientering, noggrannhet och stort engagemang. Eget driv är en självklarhet. Periodvis finns utrymme för optimering, utveckling och planering av schema/bemanning efter våra behov idag och framöver, detta kommer att prioriteras.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Du tar emot sjukanmälan, täcker sjukluckor, gör dagliga ändringar och konteringar i schemat.  
  • Du är tillgänglig för frågor från personalen angående ledigheter och schemaläggning.  
  • Du tar kontakt med ny personal för inplanering av praktiska detaljer och scheman under inskolning och semesterperiod.  
  • Schema- och bemanningsplanering framåt kommer att ingå som en viktig del av arbetet.
  • Du kommer att jobba i personaladministrativa system som tex Heroma och “Kom och gå”.

Dina kvalifikationer


Du har gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet inom personaladministration och personaladministrativa system.  Du har även goda datakunskaper och känner dig säker på till exempel Office-paketet. Ett krav är goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. 

Din kompetens


Vi söker dig som har både ett stort intresse för bemanning/schemaläggning och även erfarenhet inom detta. Du klarar av att hantera stressade situationer, har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har gott ordningssinne och förmåga att kunna strukturera och planera arbetet samt jobba självständigt. God kommunikation och ett trevligt bemötande är nyckeln för ett gott samarbete. 
Vi värderar personlig lämplighet mycket högt.

Vi erbjuder


En tillsvidareanställning på 100%, arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag. 

Som bemanningsassistent får du en individuellt anpassad introduktion och fortlöpande utbildning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vill du hospitera hos oss så tar vi gärna emot dig, ring till TIVA-koordinatorn på tel. 018-611 25 59.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Biträdande avdelningschef Patrik Wallnor Fundin 018-611 90 04
TIVA koordinator 018-611 25 59
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.