Tillbaka

Barnmorska/erfaren sjuksköterska till endomterioscentrum

Referensnummer AS658/2023
Sista ansökan 2023-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Lockas du av att jobba med kontinuitet och uppföljning av patienter som vi följer under en längre tid?

Vår verksamhet


På vårt endometrioscentrum tar vi emot patienter från vår egen region men även från resten av Sverige då vi har ett nationellt uppdrag kring viss endomterioskirurgi. Många av våra patienter har bland annat smärtproblematik och behöver flera vårdkontakter hos läkare och andra professioner samt råd och stöd för att optimera behandling och livskvalité.

Ditt uppdrag


Vi söker nu dig som trivs med att följa patienter och vårdförlopp över tid. Du kommer fungera som spindeln i nätet och arbeta tätt tillsammansmed övriga i endomtetriosteamet som består av barnmorskor, läkare, administratör, kurator och fysioterapeut. Verksamheten och vården för dessa patienter utvecklas hela tiden och du behöver vara bekväm med och intresserad av vårdutveckling.

Endometrioscentrum är en del av gynekologiska specialistmottagningarna. Förutom endometrioscentrum består enheten av familjeplaneringsmottagning, bäckenbottenmottagning, mottagningsoperation och gynekologisk akutmottagning. För att få variation i ditt arbete ser vi gärna att du även tjänstgör på någon av de andra mottagningarna.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad barnmorska alternativt sjuksköterska med gedigen erfarenhet av gynekologisk vård och /eller smärtpatienter.

Din kompetens


Som barnmorska och sjuksköterska behöver du vara bra på att möta patienten där hon är och intresserad av de medicinska utmaningar som finns kring patienter med endomterios. Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna och naturligtvis är du nyfiken på hur vi tillsammans bygger kvinnosjukvården starkare framöver! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du inte har erfarenhet av att arbeta med endometriospatienter sen tidigare ser vi gärna att du vid tillfälle går den nationella kursen i endometriosvård som ges i kursutbudet inom SFOG (Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologi).

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbete på obekväm tid förekommer. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Kontakta avdelningschef Linda Schönberg 018-611 34 43
Facklig kontaktperson Vårdförbundet når du via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista svarsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.