Tillbaka

Strateg inom lokalförsörjning med teknisk bakgrund och erfarenhet

Referensnummer AS610/2023
Sista ansökan 2023-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministration

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Lokalförsörjningsenheten är en del av Akademiska sjukhusets fastighetsavdelning. Vårt uppdrag är, utöver att med ett sjukhusövergripande perspektiv stötta sjukhusets ledning och verksamheter i lokal- och försörjningsfrågor, också vara en del i projektet där sjukhusets framtida lokalbehov och ev. kommande utbyggnader ska utredas.

Ditt uppdrag


Du har nu chansen att bli en del av ett team och få bidra i den spännande utvecklingen av sjukhusets framtid. I rollen som lokalstrateg kommer du att arbeta både på en operativ- och strategisk nivå. Du kommer inom ramen för olika projekt att kartlägga verksamhetens behov samt verka för god samordning och kvalitet. Du bistår verksamheten med att möjliggöra ändamålsenliga lokaler på kort och lång sikt. I samråd med verksamheten hanterar du bl.a. ny- till- och ombyggnadsprojekt, åtgärder som krävs vid byggpåverkande investeringar, akut uppkomna lokalfrågor samt sprider information och är behjälplig vid evakuering och omflyttning. Du är också sjukhusets förbindelselänk och kontaktperson mellan verksamhet, sjukhusledning och övriga förvaltningar inom Region Uppsala. Rollen är bred, varierande och utmanande.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig med fastighets- eller byggnadsteknisk bakgrund, alternativt vill utveckla dina kunskaper och drivs av att jobba med lokalförsörjningsfrågor under utveckling. Intresse och erfarenhet av arbete med teknik i konferensrum och föreläsningssalar, erfarenhet av sjukhusmiljöer, arbete med kravställningsprocesser och projekt är meriterande.

Du har en utbildning på högskolenivå eller likvärdig/motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Med hänsyn till sjukhusets komplexa behov har du förmåga att hantera arbetsuppgifterna utifrån ett helikopterperspektiv och som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du arbetar strukturerat och självständigt.  Arbetet innebär mycket samverkan och många kontakter med olika professioner, vilket kräver att du är kommunikativ och har en god förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Har du frågor är du välkommen att kontakta Viktoria Gozzi Svensson, enhetschef lokalförsörjningsenheten, 018-617 46 64
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 juni.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.