Tillbaka

Sjuksköterska till gastroenterologens öppenvård

Referensnummer AS569/2023
Sista ansökan 2023-06-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Vår öppenvård består av mag-tarmmottagningen och dagsjukvården för gastroenterologi, för närvarande är verksamheten förlagd på 65B.  Vi utreder och behandlar olika typer av magtarmbesvär, t.ex. Ulcerös colit och Crohns sjukdom, samt olika typer av leversjukdomar, t.ex. levercirros och autoimmun hepatit. Patienter som ska levertransplanteras och patienter som har genomgått en levertransplantation utreds och följs upp på vår mottagning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska får du kombinera administrativa och patientnära uppgifter, du kommer bl.a. arbeta med telefonrådgivning, provtagning, ge olika sorters behandlingar och assistera läkare vid undersökningar. Vi håller även på att utveckla vår sjuksköterskemottagning.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från mottagning/dagvård. Har du dessutom erfarenhet av våra specialiteter är det meriterande. 

Din kompetens


Som person är du strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att prioritera. Vidare arbetar du serviceinriktat och patientcentrerat. Du ser möjligheter och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och du tycker att det är roligt att kombinera administrativt och patientnära arbete. Du är positiv, bidrar till en god arbetsmiljö och kan arbeta självständigt såväl som i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du får inledningsvis en god introduktion i arbetet på vår dagvård och mottagning.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 75%-100%, rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Facklig företrädare för Vårdförbundet, Vårdförbundet växel 0771-42 04 20

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.