Tillbaka

Är du intresserad av att jobba inom kardiologi i sommar?

Referensnummer AS282/2023
Sista ansökan 2023-04-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du intresserad av att jobba inom kardiologi i sommar?
Då är du välkommen att söka till oss på avdelning 50G – hjärtsektionen.

Vår verksamhet


Välkommen till våra hjärtavdelningar som bedriver högspecialiserad vård inom arytmi, hjärtsvikt och ischemi! Vårt verksamhetsområde innefattar hjärt-och lungmedicin och klinisk fysiologi. Hjärtsjukvården inom vårt verksamhetsområde bedrivs på två vårdavdelningar. 

Ditt uppdrag


På avdelning 50G vårdar, behandlar, undersöker och utreder vi akut sjuka hjärtpatienter dygnet runt. Patienterna kommer in med ex hjärtinfarkt, rytmrubbning i hjärtat och hjärtsvikt och behöver ett akut omhändertagande.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterskestudent från termin 3 eller läkarstudent från termin 6. Du har god kunskap och färdighet i basal omvårdnad och gärna erfarenhet av bl.a. blodprovstagning, blodtrycktagning och katetersättning. Du har ett stort intresse för både hjärtsjukvård och allmän omvårdnad.

Din kompetens


Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, ha god samarbets- och kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett vikariat eller en timanställning under perioden 17/6-20/8. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Cecilia Jakobsson, 018-611 44 91
Facklig kontakt nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.