Tillbaka

Undersköterska till plastik-, öron-, näs och halsoperation

Referensnummer AS69/2023
Sista ansökan 2023-02-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


På två operationssalar som tillhör operationsavdelningen plastik-, öron, näsa, hals utförs oto-kirurgi. Där opereras patienter som tex får en ny trumhinna, nya hörselben eller cochlea-implantat som gör att gravt hörselskadade och döva kan uppfatta ljud. Dessa två op-salar ingår i plastik-, öron, näsa- och halsoperation som är en gemensam operationsavdelning för verksamhetsområdena plastik- kirurgi, öron-, näsa- och halssjukdomar. Den fantastiska personalen på avdelningarna arbetar i ett nära samarbete med anestesiavdelningen och käkkirurgen. Operationerna spänner över områden som rekonstruktionskirurgi, stora tumöroperationer, ansiktstrauma och bronkoskopi. Patienterna är i alla åldrar- både vuxna och barn. Akademiska har rikssjukvårdsuppdrag inom brännskadevård och därför ingår även en operationssal på Brännskadecentrum i operationsavdelningens ansvar.

Ditt uppdrag


Sedvanliga arbetsuppgifter som ingår för en undersköterska på en operationsavdelning. Grundplacering kommer att vara på otokirurg-operation men alla op-salar kan bli aktuella.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från operation är meriterande. Du som söker skall vara en lyhörd person som alltid sätter patientens bästa i fokus och är positiv till samarbete i alla dess former. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstgöringen är måndag till fredag dag (och ev kväll). Beredskap dagtid på helgen kan ev bli aktuell. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Christina Kicki Nilsson 018-611 8713
Fackliga representanter
Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.