Tillbaka

Omvårdnadsassistenter sökes till thoraxkirurgiavdelning 50D sommaren 2023

Referensnummer AS1488/2022
Sista ansökan 2023-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


På thoraxkirurgiavdelning 50D arbetar vi med pre- och postoperativ vård av främst hjärt- och lungopererade patienter. Vi arbetar tillsammans i team och har ett högt arbetstempo, men alla är mycket måna om att hjälpa varandra när det behövs. Vi har ett fint arbetsklimat där både medarbetare och patienter trivs. Vi är drygt 60 medarbetare på avdelningen, sjuksköterskor och undersköterskor.
På Thorax har vi ett nära samarbete inom hela verksamhetsområdet och gemensamt ansvar för hela kedjan, vilket gör att vi kan planera, genomföra och utvärdera hela patientens vårdkedja. Effektivitet och patientsäkerhet står i fokus! Vi lovar att du kommer lära dig mycket och få bra kunskaper med dig för framtiden. Vi är kända för vårt goda kamratskap och vår familjära känsla, något flera av våra tidigare vikarier bekräftat. Vi medger att arbetstempot är högt men gemenskapen i att tillsammans lösa arbetsuppgifterna samt att vi har så nöjda patienter gör att det går att hantera. Såväl rutiner som ordning och reda hjälper oss väl.

Ditt uppdrag


Som omvårdnadsassistent hos oss på thoraxkirurgavdelning 50D är du en del av vårt härliga team. Du kommer få möjlighet att bidra med dina kunskaper i omvårdnad och arbeta med medicinsk teknik. Vi har tydliga rutiner och är måna om att stötta och hjälpa varandra. Vi startade upp med omvårdnadsassistenter sommaren 2022 och det blev en väldigt lyckad satsning. Utifrån det kan vi säkerställa tydlighet och struktur i funktionen.

Dina kvalifikationer


Du är sjuksköterskestudent och har till sommaren avslutat termin 4 eller 5 och brinner för arbetet med människor.

Din kompetens


Du är nyfiken på ditt kommande yrke och intresserad av att förbereda dig för det genom att under sommaren få arbeta med specifik omvårdnad tillsammans med ansvarig sjuksköterska. Du är också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt sätt att verka för gott samarbete med dina kollegor.

Vi erbjuder


Sommarvikariat med möjlighet till fortsatt timanställning under hösten. Tillträde enligt överenskommelse. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Tveka inte att kontakta:
Avdelningschef Maria Holwaster 018-6114082
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.