Tillbaka

Utbildningshandledare till geriatriken

Referensnummer AS17/2023
Sista ansökan 2023-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Geriatriken på Akademiska sjukhuset ansvarar för högspecialiserad geriatrisk vård baserad på multiprofessionella teambedömningar av den äldre patienten utifrån den medicinska, fysiska, psykiska och sociala funktions- och aktivitetsförmågan. Främsta målgruppen är sköra äldre med flera interagerande hälsoproblem och minskade reserver att återhämta sig vid akut sjukdom. Diagnostik, behandling, vårdplanering och rehabilitering bedrivs i sluten- och öppenvård med hela patienten och dennes individuella behov i fokus. 

Utöver den vård vi bedriver lägger vi stort fokus på universitetssjukhuset övriga uppdrag och ansvarar i samarbete med Uppsala universitet för undervisning, forskning och utveckling inom diagnostik och behandling av åldrandets sjukdomar. 

En stor del av vår undervisning sker genom vårt uppdrag som klinisk utbildningsavdelning KUA, som bedrivs på 30B. Gemensamma målet för KUA är att lära av, med och om varandra i ett team bestående av studenter från läkar-, sjuksköterske-, apotekar- och fysioterapeutprogrammet vid Uppsala universitet. Det är en unik möjlighet till dig som vill utvecklas i din yrkesprofession inom handledning.  

Ditt uppdrag


Vi söker nu dig som framför allt kan stärka och utveckla vårt undervisningsuppdrag. Det gäller både de uppdrag vi har gemensamt med universitet, men också genom stöd och handledning inom vår egen verksamhet utifrån din grundprofession. Ditt arbete kommer att vara verksamhetsövergripande, vilket innebär att uppdrag i slutenvård såväl som i öppenvård, kommer att bli aktuellt. Du arbetar nära med den andra utbildningshandledaren med grundprofession fysioterapeut och tillsammans med avdelningsledningen samordnar ni KUA och utbildningsinsatser på övriga verksamhetsområdet. 

Dina kvalifikationer


Du har legitimation som sjuksköterska och har gedigen erfarenhet inom din profession och inom utbildning. 

Din kompetens


Vi önskar att du som person är trygg i din roll, brinner för att utbilda studenter och vårdpersonal, är drivande samt kan ta egna, välgrundade initiativ. Stor vikt läggs vid din förmåga att inspirera, lära ut och engagera. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på 100%. Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Anngela Ingvarsson 018-611 40 36 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.