Tillbaka

Sjuksköterska/Röntgensjuksköterska

Referensnummer AS03/2023
Sista ansökan 2023-02-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Strålbehandlingsavdelningen är en av verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomars sektioner. Vår utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare samt enheter för bokning och dosplanering. Metoder för strålbehandling är under ständig utveckling vilket gör avdelningen till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med möjligheter till kompetensutveckling inom och utom enheten. Vi arbetar mycket med arbetsmiljö och satsar mycket på en hälsofrämjande arbetsplats samt trivselregler och kommer snart börja arbeta med dagligstyrningsverktyget TeamTemp. Vi har högt i tak och har ett demokratiskt förhållningssätt.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer.

Dina kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med vidareutbildning inom strålbehandling. Meriterande är erfarenhet av strålbehandling. Även du som är grundutbildad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska är välkommen att söka. Du kommer gå på en intern introduktionsutbildning och sedan via kompetenssteget, även bli erbjuden uppdragsutbildning i strålbehandling på distans via Lunds universitet.

Din kompetens


Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Vi har en bra och tydlig kompetensstege som gör det lätt att följa din kompetensutveckling. En bra introduktion är en av grunderna till trivsel. Vi erbjuder därför en handledare/ mentor under dina första tre månader hos oss. Du få också som en del av introduktionen, besöka övriga sektioner/avdelningar inom vårt verksamhetsområde. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef: Lavinia Okoth 072245 25 07, lavinia.akoth.okoth@akademiska.se
Biträdande avdelningschef: Nassrin Yosefi 0722074852, nassrin.yosefi.salekdeh@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växel: 018-611 00 00

Det finns möjlighet att komma på studiebesök hos oss. Tveka inte att höra av dig!

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.