Tillbaka

Psykologer till behandlingsteam BUP

Referensnummer AS1654/2022
Sista ansökan 2023-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Barn- och ungdomspsykiatrin är en sektion i framkant. Här träffar vi barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder och standardiserade vårdprocesser och lägger stor vikt vid högkvalitativ vård, vårdutveckling och forskning. Verksamheten håller på att utvecklas och två nya behandlingsenheter kommer att starta den 6/2. Vi söker nu psykologer som vill hjälpa till att bygga upp verksamheten.

På mottagningen arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, dietist och kuratorer. För att säkerställa att patienterna får en god vård och behandling samarbetar vi i interprofessionella team. Vi bedriver ett målinriktat förbättringsarbete av vården och vi arbetar aktivt med att förbättra och utveckla personalens arbetsmiljö. Medarbetarna på mottagningen är öppna, positiva, kompetenta och ambitiösa, vilket gör det lätt att komma som nyanställd till mottagningen. 

Sektionen för barn- och ungdomspsykiatri omfattar både öppen- och slutenvård.

Ditt uppdrag


Vi söker nu psykologer till våra nystartade behandlingsenheter. Arbetet som psykolog innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med behandling av barn och ungdomar och deras familjer individuellt eller i grupp. Kontinuerligt samarbete med föräldrar och vårdgrannar är en naturlig del av arbetet. I arbetet ingår även samarbete med BUPs övriga verksamheter, skola och socialtjänsten.

Att vara psykolog på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer


Du är en legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Du tycker om arbete i interprofessionella team och vill bidra till att mottagningens arbete och rutiner utvecklas på ett positivt sätt. 

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som nyanställd hos oss får du en mentor. Vi finns i nyrenoverade lokaler mitt i Uppsala. Arbetet är förlagt till dagtid på vardagar. Du arbetar i team med härliga kollegor.

Inför tillsättning kommer, enligt rutin vid anställning, utdrag från misstanke- och belastningsregister att tas ut. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helena Eriksson 018-611 79 18
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.