Tillbaka

4A söker undersköterska eller skötare för vikariat anställning

Referensnummer AS1635/2022
Sista ansökan 2023-03-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


På psykiatriavdelning 4A bedrivs heldygnsvård för patienter över 18 år. Psykiatriavdelning 4A består av 11 platser och är inriktad mot patienter med affektiva diagnoser och en beroendeproblematik. Inläggning sker antingen via den psykiatriska akutmottagningen eller öppenvården. Verksamheten tillhör sektionen för beroende- och neuropsykiatri, en sektion i framkanten där forskning och utveckling av vården är prioriterat. Vi arbetar ständigt med att förbättra patientvården och är måna om att anhöriga får en aktiv roll i patienternas tillfrisknande samt ett stöd. Vi erbjuder regelbunden handledning till all personal.

Ditt uppdrag


Som undersköterska eller skötare vid psykiatrins heldygnsvård har du en viktig roll i teamet som arbetar med patientens återhämtning. I samarbete med kollegor från olika yrkeskategorier medverkar du vid bedömning och planerar den enskilde patientens behov av stöd, vård och behandling. Du arbetar nära patienten och samarbetar med psykiatriska öppenvården, andra vårdgivare/samhällsinstanser samt med närstående.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta prover, EKG och puls samt sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska och skötare, dvs omvårdnadsuppgifter där även vårdplanering för de patienter som du blir kontaktperson för ingår. Att handleda studenter och nya medarbetare är en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Dina kvalifikationer


Det är ett krav att du har examen som undersköterska alternativt examen som skötare från en undersköterske-/skötarutbildning som vi bedömer som relevant. Du har genuint intresse för psykiatrisk vård. Som person ser vi gärna att du är positiv, driven, engagerad, flexibel och lösningsinriktad med förmåga att prioritera bland varierande arbetsuppgifter i en föränderlig tillvaro. Du har en öppen människosyn och gillar utmaningar. Vi förutsätter också att du har god serviceanda mot såväl patienter som medarbetare och externa aktörer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård likväl som erfarenhet av beroendevård är inget krav men högt meriterande.

Vi erbjuder


Vikariat anställning på heltid from 2023-01-01 t.o.m. 2023-12-31. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Du kan komma att bli schemalagd dag och kväll med tjänstgöring vissa helger. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregister. Provanställning under sex månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Specialistsjuksköterska och avdelningschef, Robert Bosnjak
072-145 74 64 robert.bosnjak@akademiska.se

Sjuksköterska och Tf biträdande avdelningschef, Adrian Pourakbar
070-611 53 68 adrian.pourakbar@akademiska.se

Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.