Tillbaka

Arbetsterapeut till infektion

Referensnummer AS1470/2022
Sista ansökan 2022-12-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum består av tre sektioner: hälsoprofessioner, smärtcentrum och rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över.

Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, och som ny erbjuds du handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Som en del i detta ligger ett stort fokus på forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del i detta, det är naturligt för dig att vilja utvecklas och driva verksamheten framåt.

Nu söker vi dig som är arbetsterapeut till oss som arbetar inom medicinsk och onkologisk rehabilitering. Inom medicinsk och onkologisk rehabilitering händer det mycket! Vi driver flera utvecklingsprojekt och söker dig som är intresserad av att fortsätta utveckla arbetsterapin tillsammans med oss!

Ditt uppdrag


Arbetsterapeuterna inom medicinsk och onkologisk rehabilitering arbetar inom infektionsvård, kirurgi, onkologi, medicin och reumatologi. Arbetsterapeuterna har ett nära samarbete och arbetar aktivt med att synliggöra arbetsterapeutens roll inom den akuta slutenvården. Din kliniska placering kommer att vara inom infektionsvård. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Utredning av tidigare och nuvarande aktivitetsförmåga
  • Utredning av kognition i relation till aktivitetsförmåga
  • Utskrivningsplanering tillsammans med teamet

Arbetet kommer även att innebära en nära kontakt med patienter, personal och närstående vilket ställer stora krav på samarbetsförmåga, bemötande och flexibilitet.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad arbetsterapeut som gärna har några års yrkeserfarenhet inom akut sjukvård eller infektion. Det är meriterande om du har magisterexamen och erfarenhet av att handleda studenter. Även du som är ny i din roll som arbetsterapeut är välkommen att söka, då vi anpassar introduktion utifrån dina behov.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbets-och organisationsförmåga samt intresse för utvecklingsarbete. Du gillar att arbeta självständigt. Som person är du trygg, har god självkännedom och tycker om att arbeta i team.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som arbetsterapeut med klinisk placering inom infektion, med tillträde enligt överenskommelse. Som arbetsterapeut hos oss ingår du i yrkesnätverk på sjukhuset och har möjligheter till vidareutveckling både internt och externt. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Andrea Lundkvist, 018- 617 37 33
 Facklig företrädare Sveriges Arbetsterapeuter nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka i din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.