Tillbaka

Undersköterska till kirurgiska anestesi och operationsavdelningen

Referensnummer AS1454/2022
Sista ansökan 2022-12-13
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet och ditt uppdrag


Att vara undersköterska hos oss på kirurgiska anestesi och operationsavdelningen är ett stort och viktigt arbete där du får möta människor som ska genomgå ett ibland livsavgörande ingrepp. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Som undersköterska hos oss kommer du  bli en del av ett skickligt team inne på operationssalen, där ni stöttar och hjälper varandra i arbetet - samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här arbetar du med många olika moment, situationer och tillstånd runt patienten. Du är delaktig i förberedelser inför operationer och har koll på den tekniska apparatur som finns i operationssalen.

Vår enhet arbetar med avancerad kirurgi. Vi bedriver bland annat traumakirurgi, stor bukkirurgi, avancerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi. Som du förstår, en stor variation och bredd! Våra patienter ska tas emot med stor omsorg och ett professionellt bemötande. Likaså är vårt mottagande av anhöriga eller andra professioner viktigt. Vi arbetar i team där vi alla bidrar till att skapa stort värde för patienten.

Dina kvalifikationer


Att du är utbildad undersköterska är ett krav (examensbevis ska bifogas ansökan). Erfarenhet från arbete på sjukhus samt arbete och/eller vidareutbildning inom anestesi-/operationssjukvård är meriterande. Svenska kunskaper på C1-nivå är ett krav.

Din kompetens


Vi värdesätter en person som har ett lösningsorienterat arbetssätt, som kan anpassa sig till nya situationer och snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Du har ett intresse av att lära dig teknisk utrustning. Samarbete och god kommunikation är stora viktiga bitar som du hanterar väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds individuell inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Jeannette Dahl, 018-6173040,
e-post: anne.jeanette.dahl@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänta inte med din ansökan då intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Som en del av din ansökan kommer du få besvara ett flertal olika frågor och vi vill på förhand tacka dig för att du tar dig tid att besvara dessa! Obs! Glöm inte att bifoga ditt examens/utbildningsbevis från undersköterskeutblidningen till din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.