Tillbaka

Operationstekniker

Referensnummer AS1445/2022
Sista ansökan 2022-12-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Vi som arbetar på operationsavdelningen är undersköterskor, operationstekniker, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, anestesiläkare och ortopeder. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserade operationer inom hand-, fraktur-, protes-, skuldra/knä-, fot- och ryggkirurgi. 

Ditt uppdrag


Vi söker nu en ny medarbetare till vår spännande och utvecklande operationsavdelning. Vi behöver en person som har det huvudsakliga ansvaret för underhåll och service av medicinteknisk utrustning i form av operationsbord med tillbehör. 

Du kommer också att vara behjälplig med iordningställande av operationssalen samt positionering av patienter i samband med operationer. Du kommer samarbeta med avdelningens redan anställda operationstekniker samt övriga medicintekniskt ansvariga samt sjukhusets medicintekniska avdelning.

Dina kvalifikationer


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med praktisk karaktär, t.ex. vaktmästare, fastighetsskötare el. dyl. Det är även meriterande om du är utbildad undersköterska. 

Din kompetens


Du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du har ett stort intresse för teknik och teknisk utrustning. Ett lösningsorienterat arbetssätt är ett krav. Du är flexibel och tycker om att arbeta med människor. Du behöver kunna arbeta självständigt och ha lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du mer än månadslön. Åker du kollektivtrafik så får du ett nettoavdrag för årsbiljett på UL. Vi har en egen friskvårdsanläggning där du tränar avgiftsfritt. Vi ger även ekonomisk subvention ifall du väljer att träna på annan träningsanläggning. 

Att arbeta på Akademiska sjukhuset är spännande och du får här möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Kompetensutveckling


Du som ny erbjuds en individuellt anpassad introduktion. Därtill har vi som mål att varje medarbetare ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Planen tas fram och följs upp i medarbetarsamtalen för att säkerställa att den kontinuerliga kompetensutvecklingen svarar mot kraven inom varje yrkeskategori och verksamhetens uppdrag och mål. Kompetensutveckling är inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet. Hos oss kan det innebära att delta i olika förbättringsarbeten, arbetsgrupper och projekt. 

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Margareta Eidenert 018-611 96 86 
Biträdande avdelningschef, operation Mia Torstensson 018- 611 22 92 
Biträdande avdelningschef, anestesi Linda Sahlin 018-611 20 04 
Fackliga företrädare nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.